Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Sportfoto's (vraagje voor de experts)

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Sportfoto's (vraagje voor de experts)

    Oorspronkelijk geplaatst door joska
    In aanvulling op de rest; Mss is de lens te traag voor deze sport
    300 f4 L IS is niet te traag voor voetbal, het enige probleem dat je kan hebben is de lichtsterkte die bij kunstlicht te wensen kan overlaten.

    Ivm de post van DirtyHarry71 : ergens heeft hij wel een punt (niet noodzakelijk in deze thread, maar algemeen gezien). Tegenwoordig is digitale fotografie zo toegankelijk geworden dat "Jan en klein Pierke" een dslr kunnen aanschaffen. Spijtig genoeg denken de meesten dan dat ze onmiddellijk topfoto's uit hun camera gaan krijgen; de realiteit is echter anders ... Toen ik overstapte van een analoge reflex naar een digitale, heb ik ook opnieuw moeten zoeken naar de juiste instellingen, wie niet trouwens.

    Comment


    • #32
      Re: Sportfoto's (vraagje voor de experts)

      De foto's zijn opgenomen op 400ISO. Dan denk ik dat de sluitersnelheid 1/200 niet voldoende was.
      Gebruik de AI-focus dit is om de bewegende onderwerpen te volgen en blijft scherpstellen. Dan een kwestie van op tijd afdrukken.
      Jos
      www.picturelifestyle.nl

      Comment


      • #33
        Re: Sportfoto's (vraagje voor de experts)

        Vroeger gebruikte ik voor andere doeleinde soms de fujiflim 800 en 1600 ISO,maar ik vond 1.de kleuren niet mooi (ieder zijn eigen smaak)en 2 te grove korrel.Dus heb ik tot op heden enkel digitaal nog maar foto's laten vergroten van 80x120 met max 200 ISO,maar eingelijk zijn ze maar perfect tot een grootte 50X70

        Mvg
        Remip

        PS:ben geen prof, dus 99% kodakske en 1% fotograaf ,iedereen tevreden nu.Of mogen alleen de specialisten hier vragen stellen.
        Nieuwe website

        Comment

        Working...
        X