Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Canon G15 einde loopbaan

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Canon G15 einde loopbaan

    Oorspronkelijk geplaatst door mutley69 Bekijk bericht
    Mocht je iemand kennen die handig is - die kan misschien die sensor voor u reinigen (er zit daar een glasje voor - je kan dus niet zo veel misdoen). Het is eigenlijk te zot om dood te doen - dat je voor zoiets een goeie camera zou kwijtspelen.
    Vaak zitten er tussen de industrieel ingenieurs met optie electronica van die mannen die voor een paar pintjes dat met veel plezier doen... (zelf ken ik er op dit moment geen - maar zo af en toe waaien er van Groep-T wel 's binnen tijdens de blokperiode vooral, vandaar dat ik weet dat dit een van de locaties is waar je moet zoeken naar handige Harry's).
    Misschien is er wel iemand op 't forum die dat voor een paar euro's wil doen - ik zou't zo snel niet opgeven. Als ik me niet vergis kan zit die sensor op een printplaat, en komt die in z'n geheel los - het probleem is die sensor stofvrij te houden - je zou dat dus bijna in een couveuze moeten reinigen en terug monteren (lach niet - ik heb iemand gekend die in de ibm-xt jaren seagates van 20Mbyte herstelde in een couveuze - die mens heeft veel disks van de sloop gered met geblokkeerde koppen).
    groeten
    Ik ben zelf een 'beetje' technisch, en heb ondertussen gezocht op internet naar ontmantelen van de G15 om de sensor te reinigen, maar nog niets gevonden. Eén persoon (technieker) die ik ken wil er niet aan beginnen, ik kan hem eigenlijk geen ongelijk geven. Heb het toestel willen verkopen voor 75€, geen succes, dus zo eenvoudig zal het niet zijn.
    Heel erg dank voor je reactie!
    http://users.telenet.be/patric/

    Comment


    • #17
      Re: Canon G15 einde loopbaan

      Oorspronkelijk geplaatst door palombian Bekijk bericht
      Sinds wanneer is vlekken op de sensor een reden om een nieuw toestel te kopen ?
      Zelfs al zou je er voor moeten betalen, meer dan enkele tientallen € kan het niet kosten, dat moet een G15 nog ruim waard zijn.

      En ondertussen is de Sony ook al niet meer goed ?

      Redelijk onwezenlijk draadje als je het mij vraagt.

      Raar antwoord als je het mij vraagt, en zeker niet nuttig. Zoals ik zei, mijn Sony, daar ben ik 'supertevreden' over, waarschijnlijk één van de beste compactjes op de markt. Ik wil gewoon een toestel met meer zoom, ook wat goedkoper, om mee te sleuren op mijn wandelingen. Waarom koop je mijn G15 niet, laat hem reinigen voor een paar euro en je kan nog winst doen!
      http://users.telenet.be/patric/

      Comment


      • #18
        Re: Canon G15 einde loopbaan

        Nogmaals dank aan mutley69, dank zij jouw reactie ga ik er zelf aan beginnen. Maar nog niet direct, moet eerst nog wat moed verzamelen. 😊
        http://users.telenet.be/patric/

        Comment


        • #19
          Re: Canon G15 einde loopbaan

          Wie was dat nu weer die hem wilde kopen? Heb een heel zacht prijsje!
          http://users.telenet.be/patric/

          Comment

          Working...
          X