Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Hp printers

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Hp printers

    Hoi allen,

    ik kom even terug op een oplossing, en de manier om het zogenaamde "herkennen" van catridges door HP.
    Blijkbaar is de 900 reeks, en vermoedelijk ook de nieuwere erdoor "geplaagd".

    Er lijkt een weerstand te worden gemeten, nu hoe of wat de printer doet is eigenlijk van geen belang, een simpele gedachtengang, en uiteraard een proberen door mezelf heeft een heel simpele oplossing naar boven gebracht, vermoedelijk zal deze werkwijze ook in de toekomst nog lang kunnen gebruikt worden.

    Wat gebeurd er, U zal de printer de opdracht geven om de printkop te willen wisselen, daarvoor zal de printer de printkop op een bepaalde plaats gaan zetten, als je nu vooralleer je de cardrige uit de printer haalt de stroomtoevoer wegneemt, dan zal de printerkop blijven staan, en heb je al de tijd van de wereld om hem te hervullen.
    Eens dit gebeurd plaats je hem gewoon terug, EN DAN PAS sluit je de stroomtoevoer terug aan, de printer word dan terug "wakker" en heeft niet het minste idee van wat er is gebeurd

    Hij zal de koppen terug op de juiste plaats zetten en gewoon verder printen alsof er niets is gebeurd, de problemen van enige herkenning is hiermede dus verdwenen.
    Als je de koppen moet uitlijnen zal hij meestal ook dit vergeten aan te geven, dat moet je dan zelf wel even doen (is bij de 940c niet nodig, bij de 1120 en vroegere wel).

    Hopelijk voor velen hiermede een soms lastig iets heel simpel omzeilt te hebben.

    Groeten Tist
Working...
X