Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Sony 717 - graag advies ?

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Goed bekeken!Die mensen uit het onderwijs zijn toch snugger hé Mijnen XDrive is nog te Melbourne (zaterdag besteld bij PIN).Heb daarnet eens gekeken op site DHL.Zal hier dus waarschijnlijk donderdag of vrijdag geleverd worden.
    Danny's Photosite

    Comment


    • #17
      Originally posted by teddy-bear
      En... onze volprezen, master-kenner-specialist, en supper vriendelijke (zeker voor nieuwe leden ) Sony 717 kenner van dit forum "Sonyke", heb ik vandaag nog niet gezien.

      Afwachten maar, of toch maar even surfen


      Véél werk Teddy, héél véél werk. Ik heb te veel foto's gemaakt
      Ik ben tegen de klok mijn foto's van een reisverslag met de club (bezoekje aan een wijnkelder) aan 't verkleinen om in een albummeke op instantlogic te zetten (140 stuks) En natuurlijk hier en daar een bewerking en een extra bewerkingske om het plezant te maken.
      Die mannen willen dat vandaag inmiddels (dinsdag) al op het net gaan bekijken.....Dus sorry. Ik zal nu eens even verder lezen, waarschijnlijk is er al wel voldoende geantwoord.

      Comment


      • #18
        Voila KVH, ik denk dat al je vragen al beantwoord werden. Géén probleem dus.
        Ooit heb ik (op het werk) ook een 505 gehad. Het verschil in kwaliteit is groot en dan spreek ik niet alleen over de witbalans.
        Nog vragen ?

        Comment


        • #19

          Raodrunner, bedankt voor de info, dat van die lenzen is zeer interessant! Ook de links ben ik gaan bekijken.

          Todosranas, dat van die tas is een slim idéé! Machtig! De link naar marktplaats.nl is voor mij ook een ontdekking... Zeg, hoe lang heb jij moeten wachten op de levering van je e-book (besteld via dpreview), is dat een kwestie van dagen of van weken? Trouwens, weer zo'n beginnersvraag, maar wat bedoel jij met "macrovoorzetlensjes"?

          Sonyke, inderdaad, ik ben al 't een en 't ander te weten gekomen (ook via al jouw posts op andere topics trouwens...) Als 'k m'ne 717 heb zal ik je nog wel eens om raad vragen.

          Ik denk dat ik eerst maar eens ga rekenen, dan bellen naar topfoto en binnenkort eens een ommetje naar Duitstand zal maken...

          Comment


          • #20
            KVH,als je bij Topfoto bent wees dan niet zo stom als ik.Toen ik mijne 717 (eindelijk)ging afhalen kreeg ik van Herr Albert een goede tas koffie en een bordje vol pralienekes,maar ik was zo zenuwachtig daar ik mijne geliefde kodak daar voor me zag liggen,dat ik er verdorie geen enkele aangeraakt heb.Dus vlieg erin zou ik zeggen (in da bord hé )Mijnheer Albert zijn vrouw zou ik wel met rust laten.
            Danny's Photosite

            Comment


            • #21
              macro voorzetlensjes zijn lenzen die je voorwerp nog dichter brengen, x1 x2 x3.. x10
              zo kan je dus op je 2cm scherpstelling, je voorwerp beeldvullend proberen te maken.

              zie mijn vliegje...
              http://dc.netadmin.be/topic.asp?TOPIC_ID=22344

              greetings

              baldie

              Comment

              Working...
              X