Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

schroefjes extender canon

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • schroefjes extender canon

    Beste

    Reeds geruime tijd komen de schroefjes van de Canon 1.4x extender los. Er zit niet echt een regelmaat in, soms duurt het maanden eer ze los komen, soms zitten ze al weer los nadat ik ze een week eerder weer aanspaande.
    Toen ik gisteren merkte dat mijn camera wat speling vertoonde op mijn lens, en ik de camera er af haalde, zaten twee schroefjes volledig los en vielen er uit. Vroeg of laat knalt knalt mijn camera er zo eens af, als de vier schroefjes volledig los komen te zitten.

    Ik vind bitter weinig terug over dit probleem (http://photo.net/canon-eos-digital-camera-forum/00a9l9 en http://www.naturescapes.net/phpBB3/v...hp?f=1&t=40565), en vermits de extender al lang uit garantie is, zal ik waarschijnlijk ook niet veel steun van Canon zelf krijgen.

    Iemand dit ook tegengekomen ? Hoe kan het opgelost worden ? Kan/mag je de schroefjes vastlijmen ? Indien wel, met welke lijmsoort ?

    Mvg
    D.D'Hert
    Canon Eos 20D + 100-400mm USM / Nikon Coolpix 4500

    Only when the last tree has been cut down,
    Only when the last river has been poisened,
    Only when the last fish has been caught,
    Then only will you see that money cannot be eaten.

  • #2
    Re: schroefjes extender canon

    borgen met loctite ... blauw ... rood is mogelijk te sterk ... heb een flesje blauw .. als je uit de geburen bent, mag je even langskomen ... wanneer ik passende schroefjes heb, gebruiken we deze

    Comment

    Working...
    X