Beste Leden,
Na een drukke periode waarin fotograferen op een laag pitje heeft gestaan heb ik de afgelopen maanden de camera weer eens uit de tas gehaald.
Mede door de geboorte van onze zoon Lennard ben ik wat aan het experimenteren geweest met een "hongkong" flitser met softbox.....
Graag jullie advies en tips.
Deze foto's zijn nog geheel onbewerkt..
1)
Op de keukentafel
180 watt flitser + softbox op model.
180 watt flitser + softbox gericht op muur.
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 90

2)
Op de keukentafel
180 watt flitser + softbox op model.
180 watt flitser + softbox gericht op muur.
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 8.0

3)
Home made studiootje..
180 watt flitser + softbox op model (kwart vermogen)
180 watt flitsen + trans. paraplu op achtergrond (half vermogen)
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 6.3
Na een drukke periode waarin fotograferen op een laag pitje heeft gestaan heb ik de afgelopen maanden de camera weer eens uit de tas gehaald.
Mede door de geboorte van onze zoon Lennard ben ik wat aan het experimenteren geweest met een "hongkong" flitser met softbox.....
Graag jullie advies en tips.
Deze foto's zijn nog geheel onbewerkt..
1)
Op de keukentafel
180 watt flitser + softbox op model.
180 watt flitser + softbox gericht op muur.
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 90
2)
Op de keukentafel
180 watt flitser + softbox op model.
180 watt flitser + softbox gericht op muur.
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 8.0
3)
Home made studiootje..
180 watt flitser + softbox op model (kwart vermogen)
180 watt flitsen + trans. paraplu op achtergrond (half vermogen)
Lens EF50mm f/1.8 II
Tv( Shutter Speed ) 1/125
Av( Aperture Value ) 6.3
Comment