Na 1 van mijn eerste posts in februari met brood en taart (http://forum.belgiumdigital.com/f66/...ml#post2164988) zitten we nu in het ijsseizoen. Ik heb hele toffe ideeën met een ijskaart voor de restaurants waar we aan leveren maar ik krijg het niet van de grond. De foto's doen me niet het water in de mond lopen wat wel de bedoeling is natuurlijk.
Ik weet dat voedselfotografie heel moeilijk is om zelf te doen maar al doende leert men...hoop ik
Hieronder staan enkele foto's, graag hoor ik van jullie wat beter kan. Ik wil ze "strak" op de foto zetten dus zonder versieringen erlangs (lepels, los fruit, tierlantijnen...etc). Mijn voorkeur gaat ook uit naar een frisse witte achtergrond maar hierbij loop ik continu tegen het probleem aan dat ik wit op wit niet mooi krijg. Je ziet de vanille heel moeilijk. Een goed voorbeeld zijn de foto's op de achtergrond van deze site http://www.cremerie-francois.com/nl/aanbod01.html
De foto's, graag jullie mening en tips:
Ik weet dat voedselfotografie heel moeilijk is om zelf te doen maar al doende leert men...hoop ik
Hieronder staan enkele foto's, graag hoor ik van jullie wat beter kan. Ik wil ze "strak" op de foto zetten dus zonder versieringen erlangs (lepels, los fruit, tierlantijnen...etc). Mijn voorkeur gaat ook uit naar een frisse witte achtergrond maar hierbij loop ik continu tegen het probleem aan dat ik wit op wit niet mooi krijg. Je ziet de vanille heel moeilijk. Een goed voorbeeld zijn de foto's op de achtergrond van deze site http://www.cremerie-francois.com/nl/aanbod01.html
De foto's, graag jullie mening en tips:
Comment