Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

15 mei t.e.m. 30 juni 2013 - Fotowedstrijd Vinkensport - Harelbeke

Collapse
X
 
 • Weergaveopties
 • Begin
Clear All
new posts

 • 15 mei t.e.m. 30 juni 2013 - Fotowedstrijd Vinkensport - Harelbeke  Fotowedstrijd Suskewiet: toon ons jouw kijk op de vinkensport!


  Met het project Suskewiet zet de stad Harelbeke samen met verschillende partners het rijke erfgoed van de vinkensport in de kijker, met een focus op het niet-tastbare erfgoed: de verhalen en de tradities van de vinkensport. Het vinkenzetten is vooral populair in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant zijn vinkenverenigingen actief. Alle informatie over het project vindt u terug op de projectwebsite: www.suskenieuws.be.

  Een onderdeel van dit project is de fotografiewedstrijd Suskewiet, die nog tot 30 juni 2013 loopt. Het grote publiek wordt hierbij uitgenodigd om de vinkensport in de ruime zin van het woord in beeld te brengen, dit op een originele manier. Er zijn heel wat invalshoeken mogelijk: de vinken, de vinkenier, de vinkenmaatschappijen of natuurlijk het vinkenzetten zelf. Een professionele jury, met onder andere fotograaf Jimmy Kets, zal de foto’s beoordelen. De winnaars kunnen rekenen op een multimediabon van 300 euro. De beste foto’s worden bovendien tentoongesteld in OC De Rijstpekker in Hulste eind augustus.

  Alle praktische informatie, zoals het wedstrijdreglement en het inschrijvingsformulier, kan je online terugvinden: www.suskenieuws.be/fotowedstrijd. Veel succes!
  Last edited by suskewiet; 3 juni 2013, 10:51.
Working...
X