Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Panasonic Lumix G80 (G85) - NIEUWSTAAT!! => €250

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Panasonic ] Panasonic Lumix G80 (G85) - NIEUWSTAAT!! => €250

    Hallo,

    ik verkoop een Panasonic Lumix G80.

    Schitterende micro 4/3 (mft) hybride camera met sensorstabilisatie en getropicaliseerd!

    5-assige gestabiliseerde sensor, OLED-zoeker, 3" draaibaar en aanraakscherm aan de achterkant, 4K-foto en -video,...

    Perfecte staat!

    Prijs: €250

    Pascal
    0495/ 278 107


    BESCHRIJVING

    Mis nooit de perfecte opname
    Met de 4K PHOTO-functie van de LUMIX G80 kunt u het perfecte moment vastleggen door een opname te selecteren uit een videosequentie (opgenomen met 30 beelden per seconde) en deze op te slaan als een individuele afbeelding met hoge resolutie.
    Je avonturen hebben nog nooit zo mooi uitgezien.
    Met 4K-video van de hoogste kwaliteit kun je met de LUMIX G80 elk moment van je reis opnemen met tot 4x de resolutie van Full HD. Meer details, meer helderheid, voor meer herinneringen, met perfecte kwaliteit.
    Maak nu opnamen en stel later scherp.
    Maak gebruik van de creatieve mogelijkheid om te beslissen op welk element je je wilt concentreren. Met de functie „Post Focus” kunt u het beeld bekijken en het gebied aanraken dat u duidelijker wilt zien, zelfs na het fotograferen. Bovendien is het dankzij de nieuwe functie „Focus Stacking” eenvoudig om meerdere scherpstelgebieden op hetzelfde beeld te selecteren. Deze functie is eenvoudig, indrukwekkend en volledig geïntegreerd in de LUMIX G80.
    Een waterdichte behuizing en lensontwerp, klaar voor avontuur De LUMIX G80 is
    sterk genoeg om de zwaarste omstandigheden te weerstaan
    en heeft een stof- en spatwaterdichte behuizing en lens. Dankzij de nieuwste functies gecombineerd in een compact en mobiel ontwerp geniet u van grote flexibiliteit en ongelooflijke vrijheid tijdens het reizen.
    Een hybride voor doorgewinterde avonturiers
    Avonturiers
    hebben een camera nodig die de tand des tijds kan doorstaan. Fotograaf Mitchell Kanashkevich koos ervoor om de LUMIX G80 mee te nemen tijdens een recente reis naar Roemenië. De dubbele beeldstabilisator is perfect geschikt voor buitenopnamen en stelt u in staat scherpere en duidelijkere foto's te maken in moeilijke of snel bewegende omgevingen, terwijl de compacte, waterdichte behuizing en lens enorme flexibiliteit bieden, waar u ook bent.
    Perfect realistische details Met
    de 16 megapixel digitale Live MOS-sensor van de G80, zonder laagdoorlaatfilter, kun je scherpere beelden met meer details vastleggen, waar je ook bent.
    Vergeet de wazige beelden!
    Het leven houdt niet op als je een foto wilt maken. Daarom integreert de LUMIX G80 een dubbele beeldstabilisatie (DUAL I.S. 2) op 5 assen*1, waarbij body- en lensstabilisatie wordt gecombineerd, voor een betere correctie van trillingen als gevolg van handbewegingen en compensatie van opnamen met een diafragma van maximaal 5 diafragma's*2. 5-assige stabilisatie werkt met zowel groothoek- als telelenzen, evenals voor video-opnamen, ook in 4K-videomodus.​


Working...
X