Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

6. Adverteerders en handelaars op Belgiumdigital

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Weergaveopties
 • Begin
Clear All
new posts

 • 6. Adverteerders en handelaars op Belgiumdigital

  6. Adverteerders en handelaars op Belgiumdigital

  We merken regelmatig dat ook professionele fotografen (in hoofd- of nevenberoep) en (foto)handelaars de weg naar Belgiumdigital hebben gevonden. Ook deze gebruikers zijn van harte welkom, zeker als ze nuttige commentaren, tips en informatie aanbrengen.

  6.1 Promotie via forumberichten

  Het is niet de bedoeling om het forum te misbruiken om iemands handeltje aan te prijzen, om via de koopjeshoek met een commerciŽle instelling producten aan te bieden, enz.

  Voorlopig houden we ons aan enkele eenvoudige regels, waarrond met gezond verstand zal worden gemodereerd:
  • Expliciete verwijzingen door handelaars/ondernemers naar de eigen (al dan niet online) zaak is niet toegestaan. Een uitzondering hierop is het antwoorden op een in het forum gestelde vraag van een forumlid. Een handelaar mag dus op een door een ander forumlid gestelde vraag antwoorden dat hij/zij deze diensten of voorwerpen aanbiedt.
  • Verwijzingen (bv. in de handtekening) naar een portfolio-gedeelte van een commerciŽle website zijn toegelaten.
  • Zelf een topic starten met reclame voor producten en diensten is en blijft verboden.
  • Reviews van producten en diensten zijn toegelaten, voor zover er significante gebruik(er)sinformatie wordt aangeboden, niet enkel het herhalen van specificaties of commerciŽle slagzinnen.
  • In de koopjeshoek wensen we geen systematische activiteit van handelaars.
  • Lucratieve handelaars - mensen die enkel privaat kopen en verkopen om (woeker)winsten te maken - worden niet geduld en riskeren dat hun account wordt beŽindigd.

  Raadpleeg de forumleiding of de moderators ingeval van twijfel. Ook hier zijn de beslissingen van forumleiding en moderators bindend, er wordt daarover geen publieke discussie gevoerd.

  6.2 Promotie via online advertenties

  Het Belgiumdigital forum en de Belgiumdigital website maken op een gecontroleerde manier gebruik van online advertenties om een deel van de werkingskosten te financieren.

  Het beheer van dergelijke commerciŽle advertenties is toevertrouwd aan onze partner Blue Pixl Media, uitgever van o.a. het fotomagazine Shoot.

  Ondernemingen, handelaars, fotografen... die van deze mogelijkheid gebruik wensen te maken kunnen contact opnemen met Blue Pixl Media via email.
  Last edited by baloo; 19 januari 2021, 11:08. Reden: tikfoutjes en verkeerde Minoc firmanaam
Working...
X