Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Onderwater behuizing Canon G5X

Collapse
X
 
 • Weergaveopties
 • Begin
Clear All
new posts

 • Onderwater behuizing Canon G5X

  Ik ben op zoek naar een onderwaterbehuizing voor een canon G5X. Enige ervaring of goeie tips? Blijkbaar heeft Canon behuizingen voor de G7 en G1, maar niet voor G5. Ik vermoed niet dat een van de behuizingen compatible zijn. Enig alternatief dat ik vind is de Ikelite behuizing #6146.05, maar de prijs is redelijk hoog >600€. Eveneens vindt ik bij Aliexpress enkel modellen voor de G5, maar dit vertrouw ik niet echt. Een diepte van 10m is voldoende. Alternatief overweeg ik de Canon powershot D30, maar is de kwaliteit van de foto's vergelijkbaar met camera + behuizing?

 • #2
  Re: Onderwater behuizing Canon G5X

  Misschien een meer concrete vraag: Zou een canon G5X gebruikt kunnen worden in de onderwaterbehuizing Canon WP-DC56 (voor G1X Mark III)? (daar de knoppen quasi op dezelfde plaats staan en G5 iets kleiner is dan de G1? G5x: 112x76x44 vs G1xMIII 115x78x51mm

  Comment


  • #3
   Re: Onderwater behuizing Canon G5X

   steek je licht eens op bij www.onderwaterhuis.nl
   Albums
   Geluk moet je niet zoeken, geluk vindt jou.

   Comment


   • #4
    Re: Onderwater behuizing Canon G5X

    Bedankt voor de tip! Ik had deze site al door gescrold en geeft verbazend veel mogelijkheden. Helaas geen passend antwoord op m'n vraag. Ondertussen ook via Canon verdeler gegaan, zonder succes.

    Comment

    Working...
    X