Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Hallo heeft iemand al de nieuwe hp

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Hallo heeft iemand al de nieuwe hp

    Heeft er iemand al de nieuwe Digitale camera van hp

    met heel veel zoom 56 of zo iets

    zo ja heb je er ook wat foto's van ......

    van dicht bij en ver weg....

    alvast bedankt


  • #2
    ik heb de nieuwe hp, en ik ben er heel tevreden van op het moment (ik heb hem nu ook nog maar 2 weken hier kan je een foto van dichtbij bekijken http://dc.netadmin.be/topic.asp?TOPIC_ID=13817 en hier heb je een landschapfoto http://dc.netadmin.be/topic.asp?TOPIC_ID=13534 houd er wel rekening mee dat bij deze foto's de resolutie een flink stuk teruggeschroefd is om op deze site te plaatsen, de originele foto's zijn scherper.
    voor de rest moet ik er ook nog wat leren mee werken, het lukt me momenteel nog niet als de optische zoom volledig uitstaat om dan een perfect scherpe foto te maken van iets in actie, ligt aan het feit dat ik mijn hand niet perfect stilhoud, maar je kunt de sluitertijd volledig zelf instellen, dus na wat ervaring met de camera zou dit geen probleem meer mogen zijn.
    verder : je kan ook de diafragma opening zelf instellen, de isonorm veranderen, belichting, kleur...
    de digitale zoom is gewoon een deel van de foto dat je trekt er word niet meer uitvergroot, maar ik vind 8*optische zoom genoeg.
    visit my website : http://www.freewallpapersite.com

    Comment


    • #3
      Yep, heb hem. Heel goed toestel, stijf content van. Er zijn natuurlijk betere, maar de prijs/kwaliteit+mogelijkheden is onovertroffen! In afwachting van een betaalbare superdigicam, die ongetwijfeld nog moet uitgevonden worden, een heel goede keuze. Zal later wel eens een paar foto's online zetten.
      Groetjes,
      Patric.

      Comment


      • #4
        Bedank alle bij

        Comment

        Working...
        X