Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Canon G3

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Canon G3

    1- Ik heb ergens eens gelezen dat je de G3 in Amerika kan bestellen voor iets om en bij de 500 Dollar?
    Wie weet waar? (Website?)
    Tevens de vraag, is dit dan een identiek toestel als deze die we in de BeNeLux vinden en worden ze geleverd met dezelfde toebehoren die men er hier bij ons bijkrijgt?

    2- Men heeft het in de testen van digi's meestal slechts kort over de optische kwaliteiten van de lenzen, zoals bvb goede optiek, mooie lenskwaliteit, etc..., meer niet!
    Bij mijn analoge fototoestel beschik ik over vaste brandpuntslenzen daar deze optisch vele malen betere kwaliteit geven dan bvb zoomlenzen.
    Bestaat er iets zoals een specifieke lenstest van de optiek van de G3?

    Ik wil graag spoedig overgaan tot de aanschaf van deze G3 maar wil wel liefst op voorhand zoveel mogelijk info inwinnen om eventuele teleurstelling te voorkomen.

    Thanks voor reakties,

    Deemes

  • #2
    Originally posted by Deemes

    Tevens de vraag, is dit dan een identiek toestel als deze die we in de BeNeLux vinden en worden ze geleverd met dezelfde toebehoren die men er hier bij ons bijkrijgt?

    Eerst moet ik zeggen dat ik hier totaal geen ervaring mee heb. Ik weet enkel zeker dat men in Amerika met een andere netfrequentie zit (60Hz ipv 50Hz), de spanning dat weet ik niet, maar die zou ook wle eens anders kunnen zijn. Hiermee wil ik enkel zeggen dat je waarschijnlijk een andere adapter zult moeten kopen voor je camera als hij uit Amerika komt.

    Groeten

    Comment


    • #3
      1. Aankopen doen in internetshops buiten Europa kan je beter vermijden. Je kan problemen hebben met het voltage van eventuele adapters, bij defect problemen met de garantie (garantie is meestal Europees, niet wereldwijd). Belangrijkste echter ... ook al mag je G3 in de VS zo goedkoop zijn, bij de invoer ervan moet je BTW erop betalen. Uiteindelijk zal je niet veel goedkoper uitkomen dan de prijzen van enkele Duitse internetshops.

      2. Op verschillende sites kan je goede reviews lezen over digicams. De reviews die je leest in computerblaadjes zoals Clickx, Netwerk ... stellen niets voor. Hier zijn enkele sites die in hun reviews ook uitgebreid de optiek van een digicam bespreken:

      http://www.dpreview.com
      http://www.megapixel.net
      http://www.steves-digicams.com
      http://www.imaging-resource.com
      ...

      :: http://www.dpix.be ::

      Comment

      Working...
      X