Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1
 1. #1

  Exclamation 8. Copyright en inhoud

  8. Copyright en inhoud

  8.1 Auteursrecht

  Teksten, opmaak, grafische elementen, afbeeldingen, video of film, broncode en andere onderdelen op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht en zijn de intellectuele eigendom van Belgiumdigital VZW. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de Raad van Bestuur van Belgiumdigital VZW.

  Forumleden die foto’s, andere afbeeldingen, video's, films, of teksten posten in de Belgiumdigital forums doen dit op hun eigen verantwoordelijkheid. Het auteursrecht blijft in dit geval steeds bij het betrokken forumlid.

  8.2 Aansprakelijkheid

  Belgiumdigital heeft deze website opgericht voor de persoonlijke informatie van haar bezoekers. Wij besteden veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die op onze website ter beschikking wordt gesteld. Indien wij opmerkzaam worden gemaakt op onjuistheden, zullen wij trachten deze te verbeteren.

  Belgiumdigital VZW kan echter geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op onze site verstrekte informatie aanvaarden. Deze informatie is:

  • uitsluitend van algemene aard en is niet op de specifieke omstandigheden van enige persoon of entiteit gericht;
  • niet noodzakelijk allesomvattend, volledig, nauwkeurig of bijgewerkt;
  • geen advies.

  Wij streven ernaar onderbrekingen door technische storingen zo veel mogelijk te voorkomen. Belgiumdigital aanvaardt geen aansprakelijkheid voor die problemen die zich als gevolg van het gebruik van deze site of van andere daarmee verbonden externe sites mochten voordoen.

  8.3 Links naar andere websites

  Deze website bevat verwijzingen naar of is gekoppeld met websites of webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

  8.4 Verwijzen naar de site van Belgiumdigital

  Het is de gebruiker van de Belgiumdigital website en forums toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een link te plaatsen op de eigen website(s) naar www.belgiumdigital.com of naar een onderliggende pagina ervan.
  Laatst gewijzigd door baloo; 19 januari 2021 om 11:11

Soortgelijke discussies

 1. Druppels met inhoud
  Door joze in forum Macro & Close-Up
  Reacties: 12
  Laatste bericht: 6 april 2007, 21:32

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •