Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
 1. #1
  Geregistreerd: 26 januari 2008

  Standaard Ook de eerste basket Bree Leuven

  Deze fotografie beoefen ik zeldzaam , Voor die gelegenheid heb ik geprobeerd de camera met het spel mee te trekken

  De foto staat 1 scrol lager ik had hem hier moeten aanpassen! Nu weet ik het voor de volgende keer .Al doende leert men en dat is in de fotografie ook zo.

  Edit Mod Franciskine : foto verwijderd omdat deze niet voldeed aan de forumregels, namelijk maximaal 900 pixels aan de langtse zijde . . .
  nikon d 300 lens 18-70 - 1/50 sec -f 5 - iso 1250 geen flach.
  Laatst gewijzigd door denjackk; 30 maart 2008 om 08:46

 2. #2
  Geregistreerd: 26 januari 2008

  Standaard Re: Ook de eerste basket Bree Leuven

  Nogmaals opnieuw is ook nog een goede oefening[IMG][URL=http://imageshack.us][/[/IMG]Ik hoop dat het nu goed is Bryan Lynch aan de bal en graag de lezers aan het woord!

 3. #3
  Geregistreerd: 26 april 2004

  Standaard Re: Ook de eerste basket Bree Leuven

  Hier laadt de foto ontzettend traag in. Ik heb dus niet het geduld om helemaal te wachten totdat die helemaal zichtbaar wordt. Misschien ligt het aan de bestandsgrootte? (nee dat is het niet, zie ik nu eindelijk)
  De foto zelf is een mooie actiefoto die niet helemaal scherp is. En dat vind ik wel noodzakelijk bij dit soort foto's. Je hebt de ISO al flink omhooggezet, maar met deze sluitertijd zul je je camera een beetje moeten meetrekken met een persoon (pannen) om die goed scherp te krijgen. Al is dat met deze sport niet de meest handige optie. Ik zou toch kiezen om de ISO nog hoger te zetten, want qua ruis valt dit echt goed mee, dus ik zie daar nog mogelijkheden. Dan kan je sluitertijd ook wat sneller.
  En wat je ook zou moeten doen in deze situaties (maar ik weet niet of je dat al hebt gedaan) is om je camera op continuous shooting te zetten.
  Succes.
  Technisch perfect is onbelangrijk, als de foto maar goed is.
  --------

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •