Voilà, mijn eerste foto hier. Beroepshalve (restaurant) probeer ik te combineren met mijn hobby fotografie.
Wat zijn de eerste indrukken?
Voilà, mijn eerste foto hier. Beroepshalve (restaurant) probeer ik te combineren met mijn hobby fotografie.
Wat zijn de eerste indrukken?
|
Eerste indruk: Veel lege ruimte.
Ik ben akkoord met mijn voorganger.
Ik denk dat eten het best op een bord gepresenteerd wordt...
Scherpte wel mooi op het vlees.
http://lh6.ggpht.com/_-wYFllZ5-y0/TM...0/DSC_0001.JPG
Zo, ik had hem op bord ook.
Hoe komt het dat nu een url verschijnt i.p.v. de foto zelf?
'k Vind de presentatie op het bord beter. De cuison ziet er goed uit
Het witloof rechts wordt nogal abrupt gecoupeerd.
Inderdaad mooi scherp op het vlees. Ook op de 2de foto.
Smakelijk !
Retinas
Canon EOS 50D, 18-200mm IS
Ik ga voor de 2de. Je kan die ook bijplaatsen in het hoofdbericht. Je mag er toch 3 plaatsen hier.
Helemaal niet slecht hoor. Dit is absoluut niet zo makkelijk en niet vaak gezien op BD.
Succes ermee
Edit: je moet die IMG-tags toevoegen, anders weet da spel nie dat het een afbeelding is die moet weergegeven worden.
Nikon D7000 en wat lenzen.
http://500px.com/Kevin_Bronckaerts
|
Laatst gewijzigd door bouk; 22 oktober 2010 om 07:21
wie niet spreekt wordt niet gehoord, wie niet schrijft wordt niet gelezen.
http://s281.photobucket.com/user/tut...0polder?sort=3
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008593234290
Vind deze er toch al smakelijker uitzien dan die risotto.
Ik heb ook een voorkeur voor de bordversie .... Vind het enkel ook wat jammer van de witloof die er niet helemaal op staat.
groeten,
deka
There is a crack in everything, that's how the light gets in. ( L. Cohen )
|