Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 20
  1. #1

    Standaard www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Hallo,
    Indien we naar de startpagina van www.belgiumdigital.com willen gaan krijg ik nu al drie dagen een foutmelding.
    The requested URL /main.htm was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Apache/2.0.52 (Debian GNU/Linux) mod_perl/1.99_14 Perl/v5.8.4 mod_python/3.1.3 Python/2.3.4 PHP/4.3.9-2 Server at www.belgiumdigital.com Port 80.
    is dit normaal ?
    https://www.fotospotter.be
    1% van iets is meer dan 100% van niets - koplopers in een kudde lopen zelden in de str*nt

  2. #2

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    werkt perfect bij mij met IE6
    [FONT=Century Gothic][SIZE=2]WWW.NATUURBEELD.BE | FACEBOOK

  3. #3
    Geregistreerd: 4 april 2002

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Hier met Explorer en firefox geen problemen.

  4. #4

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Hier was gisteravond ook een probleempje (rond 11h30), ik geraakte wel vlot op de hoofdpagina, maar de links gaven een time-out
    Een Giotto's blaaspeer die ik 100% onder de knie heb ;-)

  5. #5

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Ja, er waren wat problemen. Ook hier.

    Zie http://forum.belgiumdigital.com/showthread.php?t=61754

    Grtz,F@bke
    If the grass looks greener on the other side of the fence, maybe yours needs a little more tending….
    BD0675BE- Canon EOS 300D EF-S 18-55
    The name of the game is to fill the frame!
    http://Fabke.fotopic.net

  6. #6
    Geregistreerd: 26 december 2001

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    wanneer ik de hoofd(frame)page open met IE vraagt het frame naar main.php , welke wel beschikbaar is.

    Met Firefox vraagt ie main.htm, welke niet beschikbaar is.

    Ik vermoed dat er dus in de webserver gekeken wordt naar de "ontvangende" browserversie en afh daarvan een andere page stuurt.
    embee ::: nikon stuff ::: http://www.embee.be

  7. #7

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Ik heb ook wel gelezen dat er problemen waren hoor. Hetgene wat ik hier meld is een probleem dat reeds enkele dagen lopende is en blijkbaar vind internet explorer nergens main.htm

    Internet explorer V 6.02.2800.1106CO, SP1
    https://www.fotospotter.be
    1% van iets is meer dan 100% van niets - koplopers in een kudde lopen zelden in de str*nt

  8. #8

    Exclamation Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Kijk hier eens dat zal het antwoord zijn http://forum.belgiumdigital.com/showthread.php?t=61753


  9. #9

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door purlut
    Ik heb ook wel gelezen dat er problemen waren hoor. Hetgene wat ik hier meld is een probleem dat reeds enkele dagen lopende is en blijkbaar vind internet explorer nergens main.htm

    Internet explorer V 6.02.2800.1106CO, SP1
    Geen probleem (met IE6.02) om www.belgiumdigital.com te ontvangen. Maar main.htm bestaat blijkbaar gewoon niet.
    Probeer eens met : http://www.belgiumdigital.com/index.html
    Mijn fotowebsite : www.filover.be

  10. #10

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Met index.html gaat het wel.
    Dank
    https://www.fotospotter.be
    1% van iets is meer dan 100% van niets - koplopers in een kudde lopen zelden in de str*nt

  11. #11

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door teddy-bear
    Kijk hier eens dat zal het antwoord zijn http://forum.belgiumdigital.com/showthread.php?t=61753

    Dan moet je toch al iets van computerkes kennen om zoiets te doen denk ik...

  12. #12

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MarcFoto
    Dan moet je toch al iets van computerkes kennen om zoiets te doen denk ik...

    Neen hoor, dan hoef je niet zoveel van computertjes te kennen.
    Het is net zo makkelijk als inbraak in een woning

    Maar daar pak je dan ook meteen de stier bij z'n ballen. Het is en blijft inbraak, of je nu fysiek een woning binnen dringt of een beveiligd account kraakt/misbruikt. Het is beiden strafbaar bij de wet. Je zult in de toekomst zien dat de straffen op cybercrime ook steeds zwaarder aangepakt zullen worden met hogere straffen.
    http://www.magendans-fotografie.nl Canon 10D, 20D, 60D + Canon 50mm + Sigma 50-500 + Tamron AF17-35mm + Canon 28-80.

  13. #13

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Triker
    Neen hoor, dan hoef je niet zoveel van computertjes te kennen.
    Het is net zo makkelijk als inbraak in een woning

    Maar daar pak je dan ook meteen de stier bij z'n ballen. Het is en blijft inbraak, of je nu fysiek een woning binnen dringt of een beveiligd account kraakt/misbruikt. Het is beiden strafbaar bij de wet. Je zult in de toekomst zien dat de straffen op cybercrime ook steeds zwaarder aangepakt zullen worden met hogere straffen.
    Blij dat ik niet in Texas leef..... stel u voor, een beetje lomp posten (of een scriptkiddie die wat wil spelen), en vlam, DeathRow de stoel en gedaan ermee....

  14. #14

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Gelukkig worden er logs en back-ups aangemaakt op verschillende servers en verschillende locaties. Daardoor kan je snel opzoeken waar de oorzaak ligt, ondanks enkele onhandige pogingen om één en ander te verdoezelen.

    En naar het schijnt zit de nieuwe Computer Crime Unit van de Federale Politie te popelen om hun nieuwe installatie ook eens uit te testen.
    Laatst gewijzigd door Hombre; 29 december 2004 om 13:50 Reden: typo
    Hombre

    Infected in 1970 by Kodak Instamatic. Today: Canon 7D

  15. #15

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    groot gelijk......

    hufters die misbruik maken van paswoorden en logins om zo te lezen/editen/deleten wat niet voor hun ogen is bestemd zou men zeer zwaar moeten aanpakken.... niet soms ?

    stef

  16. #16

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stef
    groot gelijk......

    hufters die misbruik maken van paswoorden en logins om zo te lezen/editen/deleten wat niet voor hun ogen is bestemd zou men zeer zwaar moeten aanpakken.... niet soms ?

    stef
    Wat hebben ze dan gedaan? In onze naam posts zitten editen en deleten of zo?
    450D en wat prullen

  17. #17

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gégé
    Wat hebben ze dan gedaan? In onze naam posts zitten editen en deleten of zo?
    my lips are sealed.......for now...

    Stef

  18. #18

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    BD-crew,

    Bedankt voor jullie gezwinde A-Team actie (en het weerom opofferen van vrije tijd) om het forum weer op zijn pootjes te krijgen na die terroristische aanval van gisteren.


  19. #19

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stef
    my lips are sealed.......for now...

    Stef
    Och ja maakt eigenlijk niet zo uit. Punt blijft dat ze schade hebben aangericht
    450D en wat prullen

  20. #20
    Geregistreerd: 20 augustus 2004

    Standaard Re: www.belgiumdigital.com niet te vinden

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door purlut
    Hallo,
    Indien we naar de startpagina van www.belgiumdigital.com willen gaan krijg ik nu al drie dagen een foutmelding.

    is dit normaal ?
    Jep, dit is in jou geval heel normaal. Ik stel voor dat je even een F5 toets drukt, en volia. Al je problemen en vermoedens hierboven zullen verdwenen zijn.

    Je hebt nog een 'oude' versie van de frontpagina in je cache (of proxy) zitten. Het staat er ook letterlijk "not found on this server".

    Sinds een aantal dagen is de frontpagina geupdate naar een php versie. Dat is de enige reden. Al de rest zijn nodeloze en foute vermoedens, of stemmingmakerij.

    case closed.

    mvg,
    peter

Soortgelijke discussies

  1. 110-220V reisladers niet te vinden ???
    Door Infernoken in forum Camera's
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 7 december 2002, 12:35
  2. Reacties: 7
    Laatste bericht: 21 augustus 2002, 17:53

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •