Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 16 van 16
  1. #1

    Standaard Fout op forum blijkbaar ??

    Nog iemand last van een fout op het forum wanneer je iets post ?

    Het duurt namelijk even voordat er geplaatst wordt en dan wordt het ook meestal 2 keer geplaatst als je niet oplet
    Ik zie dat er al verschillende mensen met dubbele postings zitten, dus ligt blijkbaar niet enkel aan mij
    Is sinds gisteren begonnen die miserie

    grts
    Sieg
    Voor meer foto's ; www.sieg.be

  2. #2

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Ja ik, gisteren en daar straks ook.
    Ze zullen eraan werken zeker, het vernieuwde forum dan hé.
    Canon 90D | Tamron 10 - 24mm | Canon 24 - 70mm L | Canon 70 - 300mm IS II
    Fujifilm X-T4 + SmallRig handgreep | Samyang 12mm f/2 | Fujinon XF 27mm f/2.8 | Fujinon 35mm f/1.4 | Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR | Fringer EF-XF ProII | X-E2s.

  3. #3
    Geregistreerd: 15 augustus 2007

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Hier ook en het duurt lang voordat een foto is opgeladen met het risico dat je nog maar eens drukt...dan dubbele post
    nikon coolpix s9100

  4. #4

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Red Falcon Bekijk bericht
    Ja ik, gisteren en daar straks ook.
    Ze zullen eraan werken zeker, het vernieuwde forum dan hé.
    Geen commentaar hierop. Ik meen me ter herinneren dat we plots zware extra uitgaves hadden omdat in het verleden er niemand aan dacht een testserver te gebruiken om een migratie uit te testen, voor te bereiden ...
    https://www.fotospotter.be
    Je suis content d’être heureux

  5. #5
    Geregistreerd: 9 september 2015

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Idem hier. Forum werk erg traag bij het plaatsen van berichten.
    Lezen lukt verder prima.

  6. #6

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wim.Vanmaele Bekijk bericht
    Geen commentaar hierop. Ik meen me ter herinneren dat we plots zware extra uitgaves hadden omdat in het verleden er niemand aan dacht een testserver te gebruiken om een migratie uit te testen, voor te bereiden ...
    Het oude en nieuwe forum staan op aparte servers ...

    Jaja
    Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7III, Sony A7II, Nikon D500, D5300, Canon G5XMkI, Olympus E-M1MkII, allen met wat glaswerk ...
    Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

    Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

  7. #7

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Hebben we dat niçet nog eens gehad een tijd geleden? Of was dat op een ander forum?

    EDIT: largeformatphotography heeft identiek hetzelfde probleem op dit moment. Ook vBulletin software v4.2.5. (Belgiumdigital is 4.2.2). Lijkt dus ofwel eigen aan die software te zijn ofwel iets anders op het net.
    Laatst gewijzigd door Spanik; 31 juli 2022 om 10:59

  8. #8
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Zowel gisteravond als tot daarnet dezelfde problemen. Post maken, en lang moeten wachten eer de post geplaatst is.
    Vooraleer de post effectief geplaatst wordt, krijg ik dit bericht te zien.

    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 2TB HD (0SX 10.15.7) - iPhone XR (iOS 15.5) + iPad5 WiFi (iPadOS 15.5)

  9. #9

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    En in Edge zien we dit dan:

    De volgende fouten zijn opgetreden tijdens het versturen van dit bericht
    Dit forum vereist dat je 30 seconden wacht tussen het verzenden van berichten. Probeer het nogmaals over 11 seconden.
    Canon 90D | Tamron 10 - 24mm | Canon 24 - 70mm L | Canon 70 - 300mm IS II
    Fujifilm X-T4 + SmallRig handgreep | Samyang 12mm f/2 | Fujinon XF 27mm f/2.8 | Fujinon 35mm f/1.4 | Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR | Fringer EF-XF ProII | X-E2s.

  10. #10

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Het duurt inderdaad een hele tijd eer een bericht effectief gepost wordt, maar het wordt ook wel effectief gepost.
    Telkens je opnieuw op "post" klikt wordt het nogmaals gepubliceerd.
    Momenteel is een beetje geduld vereist

    Jaja
    Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7III, Sony A7II, Nikon D500, D5300, Canon G5XMkI, Olympus E-M1MkII, allen met wat glaswerk ...
    Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

    Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

  11. #11
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Nog steeds, en 't is intussen bijna augustus ( )aan de gang.
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 2TB HD (0SX 10.15.7) - iPhone XR (iOS 15.5) + iPad5 WiFi (iPadOS 15.5)

  12. #12

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    LesC,

    Zeg nu niet dat het een maand heeft geduurd hé ...

    Jaja
    Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7III, Sony A7II, Nikon D500, D5300, Canon G5XMkI, Olympus E-M1MkII, allen met wat glaswerk ...
    Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

    Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

  13. #13
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Lol
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 2TB HD (0SX 10.15.7) - iPhone XR (iOS 15.5) + iPad5 WiFi (iPadOS 15.5)

  14. #14

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Opgelost? Daarnet een berichtje gepost en dat stond er direct op.

  15. #15
    Geregistreerd: 15 augustus 2007

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Spanik Bekijk bericht
    Opgelost? Daarnet een berichtje gepost en dat stond er direct op.
    Dit mag inderdaad ook eens vermeld worden.
    nikon coolpix s9100

  16. #16

    Standaard Re: Fout op forum blijkbaar ??

    Blijkbaar is nu weer alles in orde ...

    Jaja
    Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7III, Sony A7II, Nikon D500, D5300, Canon G5XMkI, Olympus E-M1MkII, allen met wat glaswerk ...
    Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

    Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

Soortgelijke discussies

  1. blijkbaar...
    Door spikkesenior in forum Natuur & Landschappen
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 11 april 2011, 21:13
  2. Forum fout?
    Door deg in forum Algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 6 februari 2002, 19:54

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •