Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9
 1. #1

  Question "Digital Photo" (weer eens)

  Het ging bij mij twee maanden goed met de levering van "Digital Photo". De afleveringen van juni en juli ontving ik net vóór het begin van de betreffende maanden. Het tijdschrift zat toen in een papieren omslag en werd met de post geleverd.
  Met de aflevering van augustus liep het weer mis. Rond 15 augustus had ik nog niets ontvangen, stuurde een e-mail naar de uitgever en verwacht een vervangingsexemplaar (28 dagen wachten).
  Maar... deze ochtend zat het augustusnummer in de bus. In een plastieken omslag met daarop weer de klever die duidelijk afkomstig is van een niet te traceren courierbedrijf, enkele codes, de datum: 21/08/2004 en nog een naam (vermoedelijk van de courier).
  Welke zijn de ervaringen van andere geabonneerden op dit tijdschrift i.v.m. de bezorging?

 2. #2

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Goed om weten, Herman.
  Ik haal mijn exemplaar steeds bij Waterstone's in Brussel. Werk daar niet zover vandaan. Heb al dikwijls gedacht om mij te abonneren, maar gezien jouw ervaring zal ik dat nu maar achterwege laten.

 3. #3
  Geregistreerd: 1 april 2004

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  tijdens het abo hetzelfde meermaals medegemaakt , steeds om een duplicaat gevraagd dat een maand later aankwam somtijds voorafgegaan door het origineel gebracht door een courierbedrijf ==> dubbel exemplaar , wegens de miserie niet verder geabonneerd alsook wegens het duidelijk steeds maar herhalen van PS toepassingen na een jaar
  Het tijdschrift is anders zeer goed voor PS bewerkingen zeker voor een beginneling en zelfs voor een iets gevorderde. Maar ik herhaal na een jaar niet meer aan te raden wegens herhalingen lessen.
  Laatst gewijzigd door Guest9; 25 augustus 2004 om 08:35

 4. #4
  Geregistreerd: 3 september 2002

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Waar zit die Digital Photo (URL). Volgens mij heeft het blad een langere titel. Via google krijg honderden mogelijkheden op: Digital Photo
  Heb er al veel over gehoord. Ik zoek een tijdschrift dat minstens voor 75% uit Photoshopbewerkingen en dergelijke bestaat. Nieuwe camera's en dergelijke interesseren mij niet, de info over dat soort zaken kan zelf wel vinden.
  Met info over Photoshopbewerkingen bedoel ik dan meer serieuze zoals RAW enz. en niet de zoveelste: hoe verwijder je rode ogen of hoe maak je een leuke gezellige kalender voor het nieuwe jaar.

 5. #5

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Heb sinds maart een abonnement, het is nu de eerste maal dat ik het nummer op tijd krijg, in papieren omslag, rechtstreeks van Groot Brit. . Alle andere keren heb ik moeten mailen, de nummers van juli en augustus heb ik samen rond 15augustus ontvangen...........man, man, man....miserie, miserie, miserie............
  MDB-VL
  Canon 350D - EF 28/80 - EF 75/300

 6. #6

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  De titel is wel degelijk "Digital Photo". Je kunt het op het web vinden als een van de tijdschriften van www.greatmagazines.co.uk
  Maar met mijn ervaringen en met die van anderen zou ik in geen geval meer een abonnement nemen. Ze hebben ginds wel gratis mijn abonnement al met drie maanden verlengd om mijn "miserie" te compenseren. Als mijn abonnement afloopt verleng ik het niet meer en ik weet ook niet of ik het dan nog zal kopen.
  Ik ben het immers eens met een andere poster wat betreft het in herhaling vallen: sommige video-lessen en tutorials komen inderdaad na een aantal maanden terug. Dit belet niet dat ik daar de voorbije jaren veel aan gehad heb. Ze gingen ook veel dieper dan het wegwerken van rode ogen e.d. Er staan ook wel een aantal rubrieken in die mij minder interesseren: afbeeldingen van nogal erg bewerkte foto's en montages, product-info natuurlijk erg afgestemd op de Britse markt.

 7. #7

  Thumbs down Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Tja, het is hier niet anders. Van de 7 reeds ontvangen nummers zijn er 4 waar problemen mee zijn geweest. Het wordt telkens wel opgelost, maar toch. In april ontbrak de CD en die konden ze niet naleveren wegens op. Mijn abo werd daarom met 1 maand verlengd. Het is een geweldig tijdschrift, maar de abo's zijn pure ellende!! Heb al een aantal keren gevraagd hoe dit eigenlijk komt, maar daar reageerd men niet op.
  BD0055BE of te wel Krisv5
  http://users.pandora.be/kris.verhaegen/ E-mail: kris.verhaegen@pandora.be

 8. #8

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Ja Krisv5, volgens mij ligt de oorzaak bij "een" courierbedrijf in België. Maar ik heb nog niet kunnen achterhalen welk bedrijf dit zou kunnen zijn. Ik vermoed dat de exemplaren voor alle abonnees naar Brussel gestuurd worden en daar wordt op de plastieken omslag een verse klever bevestigd met een paar codes, de naam van een persoon, mijn adres en nog een straatnaam in de buurt die waarschijnlijk iets te maken heeft met een verdeelronde. En op een andere klever staat een return-adres: een postbus in Brussel.
  Het viel me op dat de vorige twee maanden de zending in een papieren omslag rechtstreeks uit Groot-Brittannië kwam en dan was ze hier nog vóór het begin van de betreffende maand (wat maar normaal is vermits het tijdschrift dan ook reeds in de krantenwinkel beschikbaar is).
  Laat leveren is iets, maar als je het helemaal niet krijgt en men kan/wil geen vervangexemplaar opsturen (wat mij overkwam met het januarinummer), dan is het natuurlijk erg vervelend. Met mijn regelmatig reclameren heb ik soms ook wel eens een nummer dubbel ontvangen en er dan telkens iemand van BD een plezier kunnen mee doen.

 9. #9

  Standaard Re: "Digital Photo" (weer eens)

  Ik haal mijn versie bij een IMS winkel, die in Hasselt bijvoorbeeld legt ze zelfs opzij. En je kan daar een klantenkaart nemen voor tijdschriften uit de UK dan krijg je telkens ook nog 10% korting. En de CD's zitter er ook nog bij !

  http://www.imstijdschriften.be/

Soortgelijke discussies

 1. Weer eens een vraag over de D70
  Door Wim.Vanmaele in forum Camera's
  Reacties: 4
  Laatste bericht: 4 maart 2004, 11:44
 2. Instantlogic weer al eens down
  Door pieterbie in forum Algemeen
  Reacties: 2
  Laatste bericht: 3 januari 2004, 09:34
 3. Reacties: 22
  Laatste bericht: 2 april 2002, 17:43

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •