Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5
 1. #1

  Standaard Bericht aan alle forumbezoekers.

  Hallo allemaal,

  We mogen de laatste weken veel nieuwe leden verwelkomen op ons forum, waarvoor onze dank. Wij hopen dat jullie hier veel ervaring kunnen opdoen, uw vragen kan stellen en eveneens anderen kan helpen. Wij doen ons best om van dit forum een aangename plaats voor (digitale) fotografen te maken.

  Ik stel spijtig genoeg vast dat veel personen hun 'profiel' maar zeer beperkt invullen. Ik kan geloven dat niet iedereen zijn volledige naam of beroep op het internet wil vrijgeven, ik kan daar alle begrip voor opbrengen, maar zaken zoals het land (dikwijls België en Nederland) en eventueel uw homepage of quote kunnen wel nuttig zijn om in te vullen.

  Bij deze vraag ik dan ook aan iedereen om zijn profiel eens te bekijken (dit kan door de link "profile" te volgen (staat midden/ bovenaan de pagina's)) en het zoveel mogelijk te willen aanvullen. De informatie die je niet wenst vrij te geven, dien je uiteraard niet aan te vullen.

  Waarom hebben wij graag zoveel mogelijk ingevulde profielen? Om verschillende redenen, waaronder het afstemmen van de inhoud van de website en het forum op onze bezoekers en het 'gericht' versturen van uitnodigingen voor onze Belgium Digital dagen. Hoe correcter de informatie, hoe doelgerichter wij jullie kunnen informeren en inlichten en hoe efficiënter wij eventuele vragen kunnen beantwoorden.

  Een weetje is dat jullie eveneens over de mogelijkheid beschikken van een 'avatar' te gebruiken (uiteraard niet verplichtend). Een avatar is het prentje dat onder uw naam komt te staan. Wij raden je aan van te kiezen voor de avatar die overeenkomt met je digitaal fototoestel, zo kunnen andere forumbezoekers makkelijker je vragen beantwoorden, gezien ze in een oogopslag kunnen zien over welk toestel je beschikt. Er staan reeds een aantal avatars online (ook aan te passen via uw profiel), mocht uw camera daar niet bijstaan, dan kan je me steeds een afbeelding van je camera mailen (sven@nt-admin.com), ik plaats die voor u dan wel online. De afbeelding/avatar moet 32x32 pixels zijn en de extentie .gif of .jpg hebben.

  Bedankt voor uw aaaandacht!

  Sven De Troch
  sven@nt-admin.com
  Forumbeheerder Belgium Digital

  <font size="1" color="darkgray">Edited by - sven on 15 November 2001 22:26:10</font>

 2. #2
  Geregistreerd: 9 augustus 2001

  Standaard

  Ik zie juist dat er 200 members zijn voor de forums.
  Proficiat jongens (meisjes?)


 3. #3

  Standaard

  Kan één van de forum operatoren de Canon Powershot S40 toevoegen aan de lijst met figuurtjes die in te stellen zijn bij de profielen ? Thanks <img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle>


 4. #4

  Standaard

  Kan dit ook met de E-100RS a.u.b. ?
  Dank u !
  Euh - twee "kodakskes" mag nie zeker ??? ] ]

  Kan één van de forum operatoren de Canon Powershot S40 toevoegen aan de lijst met figuurtjes die in te stellen zijn bij de profielen ? Thanks <img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle> 5. #5

  Standaard

  Heren,

  Stuur maar door naar sven@nt-admin.com (afbeeldingen moeten 32x32 pixels zijn en gif/jpg formaat), ik zal ze wel online plaatsen dan, en ja Marc, twee gifjes mogen ook hoor, iemand anders kan ze ook gebruiken hee...

  --
  Met vriendelijke groeten,
  Sven De Troch
  sven@nt-admin.com

Soortgelijke discussies

 1. Reistips voor weekendjes en daguitstappen - gebundeld!
  Door vanslycken in forum Reisfotografie
  Reacties: 38
  Laatste bericht: 1 mei 2010, 21:06
 2. Aan alle moeders ....
  Door awacs457 in forum Mensen
  Reacties: 9
  Laatste bericht: 14 mei 2007, 11:08
 3. Aan alle Alden Biesen gangers .......
  Door jamonadap in forum Shooting Days
  Reacties: 1
  Laatste bericht: 16 maart 2004, 18:56

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •