Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

RMP Music Awards

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • RMP Music Awards

    Beste RMP'ers, alsook beste niet-leden,

    Zoals jullie weten hebben we met ons RMP project twee grote doelen vooropgesteld. Enerzijds een hechte community van muziekliefhebbers vormen en anderzijds ervoor zorgen dat jullie met steeds meer nieuwe muziekgroepen in contact komen, vooral de minder bekende en beginnende bands. De hele crew heeft in overleg een nieuw initiatief klaar waar beide doelen moeiteloos samen worden gerealiseerd... Is jullie nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees gerust verder!

    Om onze beide hoofddoelen samen in één klap te verwezenlijken organiseren we een immense BIG RMP MUSIC AWARDS WEDSTRIJD. Wat houdt dat in? Het is aan jullie om ons via mail of PM naar één van onze crewleden jullie favoriete beginnende of weinig bekende band kenbaar te maken. Vermeld in de mail of PM de myspace van de band zodat iedereen de muziek van de band kan beluisteren. Ook beginnende groepen zelf mogen mailen of PMen met hun Myspace en zelfs demo's of promo's ter beschikking stellen.

    Onze crew zal, na lang en objectief beraad, 15 groepen selecteren. Deze lucky few worden tegen elkaar uitgespeeld in polls waarop jullie kunnen stemmen. De band die als laatste overblijft wint onze eerste BIG RMP MUSIC AWARDS WEDSTRIJD. Inzenden kan tot en met zaterdag 31 mei. Daarna worden geen nieuwe groepen maar aanvaard en starten de polls.

    Wat zit erin voor jullie en voor de winnende band? De band krijgt uiteraard een heleboel publiciteit... gratis! Bovendien krijgt de persoon die de winnende inzending opstuurde zomaar eventjes een limited edition van de "Carved in Stone" MCD van één van de grote Belgische metalbands van het moment: KROSSBREED.

    Let the games begin!

    Vriendelijke groeten,

    het RMP team

    Meer info ; http://be.rock-metal-punk.org
    www.rock-metal-punk.org

  • #2
    Re: RMP Music Awards

    Ik neem aan dat de tirolerband van mijn buurman niet in aanmerking komt
    Mvg Tim

    Comment


    • #3
      Re: RMP Music Awards

      jodelen op zijn metals

      Comment


      • #4
        Re: RMP Music Awards

        1. Sarin
        2. Mount Venus
        3. Eraser
        www.rock-metal-punk.org

        Comment

        Working...
        X