Belgiumdigital.com in samenwerking met
Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 25 van 29
  1. #1

    Standaard Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Van "geven" is al lang geen sprake meer hé.
    Ik schrok met rot toen ik deze morgen brood ging halen. Een kilo volkoren-bio-brood (ja ze wegen dat hier) en een half kilootje brioche-brood : 14,50 euro
    De myrtille-taartjes in de etalage zagen er heel aantrekkelijk uit maar 4,50 euro betalen voor een éénspersoonstaartje dat vond ik nu wel overdreven.
    Heb even geslikt en mijn goesting opzij gezet.
    Nu is het zo dat ik geen zin heb om 21 kilometer te rijden om fatsoenlijk brood, aan mindere prijs, te kopen.
    Dikwijls is dat industrieel brood en die baguettes zijn na een halve dag niet meer te freten.
    Dus gaan we vanaf nu bij een artisanale bakkerij, lekker dicht in de buurt. (Enfin, het is toch nog 7 km maar soit...)
    Ik moet er wel bijvertellen dat ik (goede eter) genoeg binnen heb met 4 sneden van dat volkorenbrood (met toespijs). Het is heel erg voedzaam en vult goed.
    Zelf bakken heb ik nog gedaan maar wegens arthrose in mijn vingers niet meer doenbaar omwille van het kneden.
    Mijn broodbakmachine is kapotgegaan. Ze heeft teveel moeten draaien tot 2 jaar terug.
    Zijn die kant-en-klare zakken van bvb Aveve een optie? Is dat lekker van smaak?
    Dan zou ik mij terug een broodmachientje aanschaffen.

    Hoe zijn de prijzen van het brood in België tegenwoordig en is die prijs hier extravagant?
    Laatst gewijzigd door marie-anne; 10 februari 2015 om 20:54 Reden: tikfoutjes
    Touch the Earth...Gently
    www.passionsenfrance.com

  2. #2
    Geregistreerd: 17 oktober 2002

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Voor een "klein" bruin broodje betaal ik hier bij de warme bakker 1.35€. Daar komen mijn vrouw en ik per dag mee toe.
    Leeft en LAAT LEVEN !

  3. #3

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Als je brood 14,5 euro per kilo (of per halve kilo) moet betalen, dan heb je een broodbakmachine heel snel terugverdiend.
    In dat geval zou ik meteen een nieuwe broodbakmachine kopen...

    Hier (in België) is het brood lang niet zo duur, dan is het wat minder interessant om het zelf te bakken (de machine moet ook nog lang genoeg heel blijven vooraleer je winst maakt).

  4. #4
    Geregistreerd: 14 december 2005

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    14,5€ vind ik ook veel.
    Maar dat zelfgebakken brood kan je niet echt vergelijken met een goed brood van de bakker. Ik ben gek op een Koala brood met,van die zachte graantjes.

  5. #5

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tommie1 Bekijk bericht
    14,5€ vind ik ook veel.
    Maar dat zelfgebakken brood kan je niet echt vergelijken met een goed brood van de bakker. Ik ben gek op een Koala brood met,van die zachte graantjes.
    Brood uit de broodmachine is niet echt lekker en ik heb al van alles geprobeerd.
    Misschien moet ik nog wat verder zoeken en nog meer proberen.
    Kneden doe ik met de Kenwood
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

  6. #6
    Geregistreerd: 15 oktober 2010

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    In wel land zit jij marie-anne als ik vragen mag?

    Wij zijn verzot op het "spikkelbrood" uit de Delhaise.(niet verwarren met speltbrood) Is een soort meergranenbrood.
    Kostprijs zal nu tegen de 2 euro liggen voor een kleintje denk ik.

    Lekker om te eten en bewaard goed.

  7. #7

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Liever geschuwd om mijn waarheid dan gezocht om mijn schijn. (Herman Teirlinck )
    Het is moeilijk om tegelijk de waarheid en de mensen het naar de zin te maken. (Thomas Mann )

  8. #8
    Geregistreerd: 17 oktober 2002

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Nochtans hebben de Fransen een patent en exclusiviteit m.n. "de baguette". Hier te lande kunnen ze dat zeker niet maken. Hier 's morgens een 'frans broodje' kopen, zoals wij dat zeggen, wel 's avonds kan het gebruiken als 'matraque'. Maar ik kan wel begrijpen dat je zoiets bij de artisanale bakken moet halen en niet bij de industriële handel. Eén ding weet ik, als wij op onze jaarlijkse bezoekjes aan de Champagnestreek terugkomen ons nooit kunnen terughouden om een paar baguettes mee te brengen.
    Leeft en LAAT LEVEN !

  9. #9

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door enero Bekijk bericht
    Nochtans hebben de Fransen een patent en exclusiviteit m.n. "de baguette". Hier te lande kunnen ze dat zeker niet maken. Hier 's morgens een 'frans broodje' kopen, zoals wij dat zeggen, wel 's avonds kan het gebruiken als 'matraque'. Maar ik kan wel begrijpen dat je zoiets bij de artisanale bakken moet halen en niet bij de industriële handel. Eén ding weet ik, als wij op onze jaarlijkse bezoekjes aan de Champagnestreek terugkomen ons nooit kunnen terughouden om een paar baguettes mee te brengen.
    Dan heb je daar een heel goede bakker. In heel de streek hier heb ik nog geen één baguette gevonden die het langer dan 1 dag volhoudt. Zoals je zegt, het wordt een matraque!
    Vers is natuurlijk niet te versmaden.
    Touch the Earth...Gently
    www.passionsenfrance.com

  10. #10
    Geregistreerd: 14 december 2005

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Je moet die baguette dan ook in een papieren zak bewaren met de juiste hoeveelheid 'ventilatie'.

    Ofwel droogt een baguette uit, en heb je een matraque.
    Ofwel wordt ze wak als je ze in plastic steekt. Geen enkele baguette is nog echt goed op de 2de dag. Fransen kopen 2 keer per dag brood.

  11. #11
    Geregistreerd: 20 juni 2010

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door marie-anne Bekijk bericht
    Dan heb je daar een heel goede bakker. In heel de streek hier heb ik nog geen één baguette gevonden die het langer dan 1 dag volhoudt. Zoals je zegt, het wordt een matraque!
    Vers is natuurlijk niet te versmaden.
    Wij gaan jaarlijks twee à drie keer naar Frankrijk op vakantie en tijdens de 'langere' verblijven huren wij altijd een gîte.
    Dan ga ik elke morgen vers stokbrood kopen bij de plaatselijke bakker en het smaakt verrukkelijk.
    Maar inderdaad, hou het niet langer dan een halve dag, want dan bijt je er meestal reeds je tanden op stuk.

    Zelf bakken wij nu (reeds ongeveer 15 jaar schat ik) ons brood in een broodbakmachine (ondertussen onze tweede) en het is écht heel lekker.
    Wanneer we soms nog eens een brood bij de bakker 'moeten' kopen om één of andere reden, dan het eerste wat ons opvalt dat het zo verschrikkelijk gezouten is... misschien dat het daardoor is dat sommige mensen het brood van de bakker lekkerder vinden ? Zouter wordt nl. door heel veel mensen ervaren als smakelijker......

  12. #12
    Geregistreerd: 20 juni 2010

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tommie1 Bekijk bericht
    Je moet die baguette dan ook in een papieren zak bewaren met de juiste hoeveelheid 'ventilatie'.

    Ofwel droogt een baguette uit, en heb je een matraque.
    Ofwel wordt ze wak als je ze in plastic steekt. Geen enkele baguette is nog echt goed op de 2de dag. Fransen kopen 2 keer per dag brood.
    Het is wel zo dat je in Frankrijk zelden of nooit een baguette verpakt krijgt in een zak.
    Enkel wanneer je het in een groot warenhuis of zo koopt zit het wel eens in een papieren zak, of een geperforeerde pvc zak.
    Bij de warme bakker wordt het enkel in een dun papiertje gewikkeld, omdat ze toch van uit gaan zoals je schrijft dat het voor directe consumptie is, en niet om het later op de dag nog op te eten, want dan koop je beter een vers in de namiddag.
    Versie baguetttes bewaren..... no way.

  13. #13
    Geregistreerd: 27 februari 2007

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door marie-anne Bekijk bericht
    Van "geven" is al lang geen sprake meer hé.
    Ik schrok met rot toen ik deze morgen brood ging halen. Een kilo volkoren-bio-brood (ja ze wegen dat hier) en een half kilootje brioche-brood : 14,50 euro
    De myrtille-taartjes in de etalage zagen er heel aantrekkelijk uit maar 4,50 euro betalen voor een éénspersoonstaartje dat vond ik nu wel overdreven.
    Heb even geslikt en mijn goesting opzij gezet.
    Nu is het zo dat ik geen zin heb om 21 kilometer te rijden om fatsoenlijk brood, aan mindere prijs, te kopen.
    Dikwijls is dat industrieel brood en die baguettes zijn na een halve dag niet meer te freten.
    Dus gaan we vanaf nu bij een artisanale bakkerij, lekker dicht in de buurt. (Enfin, het is toch nog 7 km maar soit...)
    Ik moet er wel bijvertellen dat ik (goede eter) genoeg binnen heb met 4 sneden van dat volkorenbrood (met toespijs). Het is heel erg voedzaam en vult goed.
    Zelf bakken heb ik nog gedaan maar wegens arthrose in mijn vingers niet meer doenbaar omwille van het kneden.
    Mijn broodbakmachine is kapotgegaan. Ze heeft teveel moeten draaien tot 2 jaar terug.
    Zijn die kant-en-klare zakken van bvb Aveve een optie? Is dat lekker van smaak?
    Dan zou ik mij terug een broodmachientje aanschaffen.

    Hoe zijn de prijzen van het brood in België tegenwoordig en is die prijs hier extravagant?
    Voor Marie-Anne en gezien dit onderwerp maak ik nog graag een uitzondering.
    Ik ben een bakkerszoon.
    Ik heb hier nog lang een broodbakmachine gehad en mijn vader heeft me daar meer dan eens mee uitgelachen. Ze (Domo) staat inmiddels al een aantal jaar in de kelder. Als je ze wil mag je ze hebben, ze is in werkende staat weg gezet.
    Probleem met die dingen is dat ze niet kneden maar "roeren" en het kneden is het belangrijkste stadium van het brood bakken. Volgend stap hier was een Kenwood, dat gaat al iets beter maar is zeker ook dat niet, in feite zijn deze machientjes te licht om daar twee broden in te "draaien". Tot aan zijn dood, nu bijna 5 jaar geleden heeft mij pa brood gebakken voor hemzelf en de buren en vrienden en ik heb de Vema-mixer die hij gebruikte van hem geërfd. DAT is wat ik noem : kneden. Het verschil is gigantisch, de prijs helaas ook. Die Kenwoodjes pak ik per twee maar met die andere loop ik niet zo ver. Roterende kuip, onmisbaar. Deeg kruipt NIET omhoog langs de kneedarm zoals bij de Kenwood en ook na een half uur stevig kneden loopt het motorgedeelte NIET warm. De Kenwood wringt zich bij zijn scharnierpunt in allerhande bochten en voelt nadien zeer duidelijk (te ) warm aan. Ik ga nu niet het proces maken van Kenwood want voor andere zaken is dat zeer bruikbaar. Maar brood kneden ????? Je draait ze er vroeg aan laat mee aan flarden. In het kort : een mirakeloplossing heb ik niet maar als ik je kan helpen met die Domo, je mag hem hebben.

    PaulM

  14. #14

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Hier wordt ook gebakken met een Domo. Bloem komt van de Aldi, zonnebloem of vitaal. De rest is niet te vreten. Mijn eega schilt wel een appel, snijdt die in kleine stukjes en gooit die er bij. Van die appel vind je niets meer terug, maar het brood is en blijft wel beter. Af en toe brood van de bakker en 's zondags croissants is niet te versmaden.
    Mvg.
    Robert
    Live each day like it's your last. One day, you'll get it right. Oscar Wilde

  15. #15

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Mijn vrouw en ik zijn vaste klant bij een warme bakker. Dat adresje kennen we meer dan 40 jaar als klant. Het zal wellicht als verdoken reclame lijken doch het komt uit het binnenste van mijn ziel. De zoon van de oude bakker is 20 jaar geleden mijn schoonzoon geworden. Ons dagelijks brood is dan nog steeds volkorenbrood. Dat dit goed brood is zoals het moet zijn kan ik nu vergelijken met de periode dat ik door een depressie zowel in het Az Sint Elisabet Zottegem en UZ Gent heb vertoefd. Mijn vrouw smokkelde soms de boterhammen van ons dagelijks brood binnen. Volkoren is uiteraard de oorsprong van nogal een zware boterham in gewicht en vertering, en zo kan je al een bepaalde kwaliteit nagaan. Ik wil echter besluiten dat de opkomst in de grootwarenhuizen van broden afkomstig uit fabrieken uiteindelijk de kleinhandel nekt. Maar ja wie maalt er om als je ook al financieel beknibbeld op je boterham.

  16. #16

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Djivan Bekijk bericht
    Wij gaan jaarlijks twee à drie keer naar Frankrijk op vakantie en tijdens de 'langere' verblijven huren wij altijd een gîte.
    Dan ga ik elke morgen vers stokbrood kopen bij de plaatselijke bakker en het smaakt verrukkelijk.
    Maar inderdaad, hou het niet langer dan een halve dag, want dan bijt je er meestal reeds je tanden op stuk.

    Zelf bakken wij nu (reeds ongeveer 15 jaar schat ik) ons brood in een broodbakmachine (ondertussen onze tweede) en het is écht heel lekker.
    Wanneer we soms nog eens een brood bij de bakker 'moeten' kopen om één of andere reden, dan het eerste wat ons opvalt dat het zo verschrikkelijk gezouten is... misschien dat het daardoor is dat sommige mensen het brood van de bakker lekkerder vinden ? Zouter wordt nl. door heel veel mensen ervaren als smakelijker......
    Ok dan
    Geef eens een recept a.u.b.
    Welke bloem (meel)? Graag het merk.
    Wij danken u!
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

  17. #17

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Hasseltenaar Bekijk bericht
    Hier wordt ook gebakken met een Domo. Bloem komt van de Aldi, zonnebloem of vitaal. De rest is niet te vreten. Mijn eega schilt wel een appel, snijdt die in kleine stukjes en gooit die er bij. Van die appel vind je niets meer terug, maar het brood is en blijft wel beter. Af en toe brood van de bakker en 's zondags croissants is niet te versmaden.
    Is dat een broodmix OF gewone Albona-bloem?
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

  18. #18

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door PaulM Bekijk bericht
    Voor Marie-Anne en gezien dit onderwerp maak ik nog graag een uitzondering.
    Ik ben een bakkerszoon.
    Ik heb hier nog lang een broodbakmachine gehad en mijn vader heeft me daar meer dan eens mee uitgelachen. Ze (Domo) staat inmiddels al een aantal jaar in de kelder. Als je ze wil mag je ze hebben, ze is in werkende staat weg gezet.
    Probleem met die dingen is dat ze niet kneden maar "roeren" en het kneden is het belangrijkste stadium van het brood bakken. Volgend stap hier was een Kenwood, dat gaat al iets beter maar is zeker ook dat niet, in feite zijn deze machientjes te licht om daar twee broden in te "draaien". Tot aan zijn dood, nu bijna 5 jaar geleden heeft mij pa brood gebakken voor hemzelf en de buren en vrienden en ik heb de Vema-mixer die hij gebruikte van hem geërfd. DAT is wat ik noem : kneden. Het verschil is gigantisch, de prijs helaas ook. Die Kenwoodjes pak ik per twee maar met die andere loop ik niet zo ver. Roterende kuip, onmisbaar. Deeg kruipt NIET omhoog langs de kneedarm zoals bij de Kenwood en ook na een half uur stevig kneden loopt het motorgedeelte NIET warm. De Kenwood wringt zich bij zijn scharnierpunt in allerhande bochten en voelt nadien zeer duidelijk (te ) warm aan. Ik ga nu niet het proces maken van Kenwood want voor andere zaken is dat zeer bruikbaar. Maar brood kneden ????? Je draait ze er vroeg aan laat mee aan flarden. In het kort : een mirakeloplossing heb ik niet maar als ik je kan helpen met die Domo, je mag hem hebben.

    PaulM
    Ik heb een zware Kenwood
    Het blijft een mixer....
    Bij het kneden zit het deeg rond de kneedhaak en draait gewoon in de kuip.
    Goed elastisch deeg heb ik daaruit nog niet gekregen, dus het zal handwerk moeten worden
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

  19. #19
    Geregistreerd: 20 juni 2010

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door theokus Bekijk bericht
    Ok dan
    Geef eens een recept a.u.b.
    Welke bloem (meel)? Graag het merk.
    Wij danken u!
    Altijd AVEVE, vraag me niet de soorten want wij hebben er reeds veel te veel gekocht. Echter zelden of nooit, tenzij een paar probaties, kant en klare bakbloemen.
    Wij bepalen liever zelf de hoeveelheid gist, boter, zout ...
    Bovendien toevoegen van allerlei, als daar zijn appelen, peren, banaan, stukjes noot, rozijnen (natuurlijk), zonnebloempitten, lijnzaad ... en noem maar op.

    Wij bakken waar we op dat ogenblik goesting in hebben, en maken dat het klaar is tegen dat wij het willen eten, verser dan bij de warme bakker dus (moet wel ietsje afkoelen), en we hoeven er niet voor op de baan .
    Schoonzus is ook beginnen bakken toen ze van onze broden proefde maar is er tamelijk rap van af gestapt omdat ze liever het-van-zout-vergeven-warme-bakker-brood eet, tsja smaken hé, daar kan je niks aan wijzigen.
    Wat ze ook vervelend vond, dat ze het brood nog moest snijden, dat het niet gesneden uit de bakmachine komt of zoiets.

    Wij bakken dus zelf, en wat anderen doen kan ons in feite niks schelen, ieder zijn goesting/smaak.
    Ik denk niet dat je het voor de prijs moet doen, want wanneer je je machine meetelt, je electraverbruik dan weet ik niet of er zo veel verschil in prijs is.
    Mocht het onze smaak niet zijn, dan zouden we het waarschijnlijk, laat maar zeggen zéker, geen 15 jaar doen.

  20. #20

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Djivan Bekijk bericht
    Altijd AVEVE, vraag me niet de soorten want wij hebben er reeds veel te veel gekocht. Echter zelden of nooit, tenzij een paar probaties, kant en klare bakbloemen.
    Wij bepalen liever zelf de hoeveelheid gist, boter, zout ...
    Bovendien toevoegen van allerlei, als daar zijn appelen, peren, banaan, stukjes noot, rozijnen (natuurlijk), zonnebloempitten, lijnzaad ... en noem maar op.

    Wij bakken waar we op dat ogenblik goesting in hebben, en maken dat het klaar is tegen dat wij het willen eten, verser dan bij de warme bakker dus (moet wel ietsje afkoelen), en we hoeven er niet voor op de baan .
    Schoonzus is ook beginnen bakken toen ze van onze broden proefde maar is er tamelijk rap van af gestapt omdat ze liever het-van-zout-vergeven-warme-bakker-brood eet, tsja smaken hé, daar kan je niks aan wijzigen.
    Wat ze ook vervelend vond, dat ze het brood nog moest snijden, dat het niet gesneden uit de bakmachine komt of zoiets.

    Wij bakken dus zelf, en wat anderen doen kan ons in feite niks schelen, ieder zijn goesting/smaak.
    Ik denk niet dat je het voor de prijs moet doen, want wanneer je je machine meetelt, je electraverbruik dan weet ik niet of er zo veel verschil in prijs is.
    Mocht het onze smaak niet zijn, dan zouden we het waarschijnlijk, laat maar zeggen zéker, geen 15 jaar doen.
    Ok en bedankt.
    Ieder zijn ding he, heb ik geen problemen mee.
    Ja 't kan lang duren eer zo'n brood klaar is he.

    Heb momenteel roggemeel en Surfina van Aveve.
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

  21. #21

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door theokus Bekijk bericht
    Is dat een broodmix OF gewone Albona-bloem?
    De broodmix, Theo. Maar je moet rap zijn. We hebben de indruk dat iedereen deze wil.
    Mvg.
    Robert
    Live each day like it's your last. One day, you'll get it right. Oscar Wilde

  22. #22

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door PaulM Bekijk bericht
    .....................................en het kneden is het belangrijkste stadium van het brood bakken. ............................
    Daarin heb je volledig gelijk Paul. En dat wordt dikwijls onderschat.
    PS: Mijn grootvader was een bakker....... Maar dat is lang geleden............
    (en enkele nonkels, en een neef.... en zo voort...)
    Liever geschuwd om mijn waarheid dan gezocht om mijn schijn. (Herman Teirlinck )
    Het is moeilijk om tegelijk de waarheid en de mensen het naar de zin te maken. (Thomas Mann )

  23. #23
    Geregistreerd: 2 november 2004

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Er staat een Vema mixer te koop:
    http://www.2dehands.be/business-indu...210587166.html


    Soit,... weet iemand hoe je "een broodje met américain preparé" bestelt wanneer je in de USA bent?

  24. #24

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Ons (dagelijks) brood bakken we deels zelf en halen we deels van de bakker

    Zelf bakken doen we met een Panasonic broodmachine (onze tweede machine).
    Mijn echtgenote gebruikt een mengeling van +- 500 gram per brood (= 300 gr wit biomeel van Colruyt en 200 gr volkoren speltmeel van Aveve).
    Ze doet er ook nog afwisselend noten of rozijnen of pompoenpitten e.d. bij. Ze vind het een leuke afwisseling en vooral leuk om te doen.
    De All-in versies van Aveve zijn ook heel handig maar duurder.

    Zelf ben ik eerder verslaafd aan, bij de bakker in het dorp, ofwel Waldkorn Desem 800gr (2,40 euro) ofwel een Vita Plus 400gr (1,70 euro) (dit laatste met spaarkaart waarbij een zesde brood gratis is).
    Soms bij Carrefour een Rustiek brood. We doen telkens een voorraadje in dat we in de diepvries steken.
    Heel zelden een stuk zuurdesembrood bij Pain Quotidien, redelijk prijselijk maar daar kan je niet zoveel van eten (http://www.lepainquotidien.be/#/nl_BE/menu/bakkerij).

  25. #25

    Standaard Re: Geef ons heden ons dagelijks brood...

    Deze dame doet het goed:

    http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Ons dagelijks brood
    Door bommasien in forum Beginnershoek
    Reacties: 14
    Laatste bericht: 15 juli 2013, 02:07
  2. ons dagelijks brood
    Door bommasien in forum Fotobeoordeling Natuur en Landschappen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 1 augustus 2012, 07:24
  3. Ons dagelijks brood
    Door Medussa in forum Fotobeoordeling Natuur en Landschappen
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 2 juli 2012, 15:44
  4. Ons dagelijks brood
    Door HEYLO in forum Fotobeoordeling Macro & Close-Up
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 10 juni 2010, 22:57
  5. Ons dagelijks brood
    Door koen1950 in forum Natuur & Landschappen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 7 juni 2009, 10:26

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •