Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Fotoreis Naar Chernobyl

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Fotoreis Naar Chernobyl

    Hallo

    We gaan (momenteel) met 4 fotografen naar Chernobyl om foto's te nemen.
    Waarschijnlijk vertrekken we 29/5/20 om 13,55 inZaventem, terug 02/06/20 om 10,55 in Kiev vertrekken.
    30/5 zouden we met een tour operator naar Chernobyl gaan om 3 dagen foto's te nemen. Overnachtingen gebeuren daar in soort van loft net buiten de exclusie zone. eerste en laatste nacht in Kiev in hotel.
    Het totale budget schat ik momenteel op 1200 a1500 euro, inclusief vluchten hotels kiev, slapen Chernobyl, transport en privé gids. Voordeel hiervan is dat we enkel met fotografen zijn, langer dan de modale toerist tijd hebben om foto's te nemen en niet alleen de voor de hand liggende (toeristische) plekken te bezoeken . Er is ruim tijd om meer te zien dan normaal. Bedoeling is zeker alles op veilig gebied te doen en geen enkel risico te nemen.
    Door met acht te gaan is de kost busje / privé gids het minste. Mensen met interesse kunnen reageren via een privé bericht.
    Groeten
    PatrickG

  • #2
    Re: Fotoreis Naar Chernobyl

    De dag dat die ramp in Ukraine (toen nog Sovjet Unie) gebeurde waren wij daar vlak in de buurt maar hoorde wij daarvan pas twee dagen later in Moskou toen de ware omvang nog niet bekend was. De grote 1mei vieringen gingen ook gewoon door. Thuisgekomen in Nederland was iedereen in paniek en was de spinazie wegens mogelijke fall-out in de ban, later af totaal overbodig. Het zou daar nu een prachtig stukje natuur zijn in die stad waar de tijd decennialang heeft stilgestaan, tot het spookachtige toe.
    Dat jullie met veel foto’s terug mogen keren.

    Comment


    • #3
      Re: Fotoreis Naar Chernobyl

      He PatrickG,

      Veel succes.
      Het is een onbeschrijvelijk gevoel om daar rond te stappen en foto's te nemen. Ik ben vorig jaar voor 5 dagen gegaan, in april.
      Het is echt de moeite waard. Een aanrader.
      Zowel intrigerend als overweldigend.

      Een 'loft' om te slapen is echter wel overdreven. Tenzij natuurlijk dat ze 'vernieuwend' zouden geweest zijn op dat jaar ;-)
      Maar dat is zeker ondergeschikt aan de beleving.

      Dit is een link naar een kleine fotoselectie.



      mvg,
      Frank

      Comment

      Working...
      X