Vlaams duo dat bestaat uit Tom Dice en Kato Callebaut. en ze brengen popmuziek. In 2013 was er een samenwerking voor het liedje Breaking Up Slowly, nog onder hun eigen namen en daarna ging ieder zijn eigen muzikale weg. In 2019 herontdekten ze elkaar en The Starlings waren geboren. Hun 1e single volgde al snel en heette Mine. Er volgden nog 2 singles in dat jaar. In 2020 deden ze mee aan Liefde Voor Muziek en kwam ook hun 1e album uit, Don't Look Back, en die behaalde goud. Dit jaar kwam hun 2e album uit met als titel Seaside. Hun theater tour Gold start dit najaar.
Beide leden hadden hun eigen carrière voor The Starlings. Tom Dice bracht zijn 1e single, Bleeding Love, uit in 2009. In 2010 kwam eerst zijn album Teardrops uit en dan volgde zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival met een 6e plaats in de finale met het nummer Me And My Guitar. Dat nummer kreeg een gouden plaat een maand na zijn deelname. Er volgden nog 3 LP's in de volgende jaren.
Kato startte haar carrière solo onder de naam Kate-O. Toen ze als Kato deelnam aan het VTM programma Idool in 2011 behaalde ze de 2e plaats. Haar 1e single werd meteen goud en had als titel Dancing On My Own. The Joker haar 2e single was goed voor de Zomerhit van Radio2 en datzelfde jaar kwam Flamingo, haar 1e album, uit en dat behaalde ook goud. In 2012 kwam haar 2e album op de markt, Warrior. In 2013 stopte ze een lange tijd met lichamelijke klachten om in 2015 met een single in eigen beheer weer terug te keren. Daarna begon het verhaal van The Starlings.
Met vriendelijke groeten vanwege Johan