Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Gebruik van dit forum!

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Gebruik van dit forum!

    Showcase Evenementen

    Als je een foto hebt gemaakt waar je zelf tevreden over bent, maar er niet direct een bepaalde techniek mee wilt demonstreren of een beoordeling verlangt, dan kun je deze foto in dit forum tonen.

    Het is de fotograaf die beslist wat het hoofdonderwerp van zijn foto is en in welk Showcase sub-forum de foto het beste thuishoort, geen discussies hierover.
    Indien echter bewust in een verkeerd forum wordt gepost (om aandacht te trekken of als grap) kan de moderator de post verwijderen of verplaatsen.

    In Showcase Evenementen staat evenementen centraal zoals concerten, motortreffens, …


    Respecteer de drie basisregels van Showcase:
    1: De foto mag aan geen enkele zijde groter zijn dan 900 pixels kader inbegrepen (1) en moet kleiner zijn dan 400 kB of 409.600 Bytes. We bevelen echter een bestandsgrootte van 200 kB aan. (2)
    2: Beperk het aantal ingezonden foto’s tot maximaal drie foto's in één topic per dag (24h!).

    3: Uw foto(s) MOET(en) zichtbaar zijn in de topic, een link alleen is niet toegestaan, Foto + link is wel toegestaan en zelfs aangeraden bij bepaalde fotoservers.

    * Rond deze drie basisregels wordt zeer strikt gemodereerd! *


    (1) Foto's die groter zijn dan 900 pixels in hoogte of breedte worden door de forumsoftware automatisch verkleind. Deze waarschuwing is dan bovenaan de foto te zien:

    De topicstarter of poster dient dan zo snel mogelijk de foto aan te passen naar maximaal 900 pixels aan iedere zijde. Automatisch verkleinde foto's hebben een lagere kwaliteit dan foto's met correcte afmetingen.

    (2) 90% van de foto's zijn in uitstekende kwaliteit te bekijken bij een bestandsgrootte van 200kB. Enkel zeer gedetailleerde foto's met groot kleurbereik hebben baat bij een bestandsgrootte van meer dan 200 kB. Onnodig "zware" foto's van 400kB leiden tot een grotere serverbelasting en veel tragere opbouw van de forumpagina's. Post daarom niet onnodig +200kB foto's.

    Hoe je een foto moet linken, lees je in dit topic.

    Respecteer de forumregels!

    De Showcase Evenementen moderatoren,
    LJ Tom en Franciskine en CH Photography
    Last edited by CH Photography; 14 november 2007, 20:14. Reden: Naamaanpassing
Working...
X