Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Toepassing nieuwe regel in SC

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Toepassing nieuwe regel in SC

    Naar aanleiding van een vraag van een BD lid is er het volgende uit de bus gekomen :

    Er werden tot nu toe 2 dingen toegepast wanneer een post in SC niet voldeed aan de nieuwe regels ( meer dan één foto ), namelijk : of de foto's die teveel waren werden achter een link geplaatst of het topic werd verplaatst naar beoordeling.
    Om in de toekomst er voor te zorgen dat iedere moderator dezelfde uniforme handeling uitvoert, werd besloten om in het vervolg de posts die in SC niet voldoen aan de forumregels, direct te verplaatsen naar beoordeling.
    Omdat we in een overgangsperiode zitten zal er nog, na aanpassing van het topic, nog een terugplaatsing kunnen gebeuren, vanaf 1 februari echter blijft het topic onherroepelijk in beoordeling.

    Dus :

    - > meer dan één foto in SC, naar Beoordeling, met dien verstande dat de TS de kans krijgt foto's te verwijderen en ons vraagt terug naar SC te verhuizen. Dit tot 1FEB. Daarna onverbiddelijk: blijft in Beoordeling.
    - > een update van één foto in SC ( na vraag van een ander BL-lid, want het is de bedoeling dat je de voor jou perfecte foto post, dus niet met het idee dan je binnen de kortste keren gaat aanpassen ), ofwel in dezelfde post (#1 dus), ofwel in een volgende, is GEEN tweede foto, en laten we dus in SC. Maw, je kan NOOIT 2 jpg's tegelijkertijd posten.
    - > Als er meerdere foto's verwerkt zijn in één grote waarvan de maximale zijde de 900 pixels niet overschrijdt, is er geen overtreding van de forumregels. Dit laten we toe, ondanks het feit dat het toch een beetje omzeilen van regels blijft natuurlijk Let wel, drie verschillende afbeeldingen ( aparte jpg's, die samen één geheel vormen van maximaal 900 pixels, worden ook niet toegelaten, het moet duidelijk om één foto gaan.
    Last edited by baloo; 28 augustus 2015, 16:05.
    There is no such thing in anyone's life as an unimportant day. / Alexander Woollcott
    A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never remembers her age.
    Contra principia negantem disputari non potest. BD Lidnummer : BD0394BE
Working...
X