Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1
 1. #1
  Geregistreerd: 14 april 2007

  Exclamation Steun ons als vzw-lid in 2022!

  UPDATE

  Voor wie pas NA 5 januari het gehele proces van aanmelden, betalen en Shoot-abonnement activeren afwerkt kan Belgiumdigital NIET garanderen dat het abonnement zal ingaan vanaf het januarinummer (Shoot nr. 93).
  Het is mogelijk dat het abonnement pas ingaat vanaf het februari/maart nummer 94: dat hangt af van de interne werking bij de uitgever en distributeur, waar wij geen vat op hebben.
  De bevestigingsmail NA activatie vermeldt duidelijk vanaf welk nummer het abonnement exact zal ingaan.

  - - - - - - - - - - - - -

  Beste forumgebruiker,

  Graag willen we je danken voor je aanwezigheid op en bijdrage tot dit forum gedurende het voorbije jaar.

  We hebben de laatste maanden heel wat plannen moeten opbergen en activiteiten afgelasten, door de coronapandemie. Meer dan ooit werd Belgiumdigital een virtuele community voor fotografen, met een schat aan beelden en informatie op het forum, en een actieve belgiumdigital.com Facebookgroep. We hopen voorzichtig op een beter 2022!

  Een vereniging als de onze kan onmogelijk bestaan zonder de vrijwillige bijdragen van leden en de hulp van partners. Onze werkingskosten blijven immers doorlopen, of zelfs toenemen.
  We willen je dan ook uitnodigen om de Belgiumdigital-familie in 2022 actief te ondersteunen als lid van onze vzw.

  Eerder dan het jaarlijkse lidgeld - na drie jaar zonder aanpassing - licht te verhogen, en tevens de verhoogde prijs van een jaarabonnement op het tijdschrift Shoot (normaal inbegrepen in het lidmaatschap) gewoon door te rekenen, werkten wij samen met de uitgever van Shoot de volgende aanbieding uit:

  1. Het vzw-lidgeld voor 2022 blijft behouden op €45;
  2. Daarbij inbegrepen komt een DIGITAL jaarabonnement op Shoot (waarde: 36€), met de mogelijkheid om mits een éénmalige bijbetaling rechtstreeks aan de uitgever (12€) ook acht gedrukte exemplaren te ontvangen;
   in beide gevallen moet je ZELF dat abonnement activeren uiterlijk op 5 januari 2022 met de code die we je na ontvangst van je betaling per e-mail toesturen;
  3. Vzw-leden genieten ook in 2022 van een permanente 20% korting op alle bestellingen bij CEWE Fotoservice (excl. verwerkings- en verzendkosten);
  4. Verder blijven de gebruikelijke ledenvoordelen: toegang tot de private forums voorbehouden aan vzw-leden; korting of voorrang bij reservatie bij Belgiumdigital workshops en activiteiten; een gratis ongevallenverzekering (lichamelijke schade) bij erkende Shooting Days; opslagruimte op de BD-server voor je beste foto’s; korting op de toegang tot de Photo Days 2022 beurs; toegang tot en stemrecht op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (met kans om waardebonnen van 50€ of 150€ te winnen).

  Je kunt je vanaf nu aanmelden als (nieuw) vzw-lid door het online registratieformulier zorgvuldig in te vullen. Vul volledig je persoonlijke gegevens in (bv. naam, mail- en postadres) en sla die eerst op vooraleer je lidmaatschap te bevestigen.

  Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met een referentienummer. Vermeld ZEKER dat nummer duidelijk bij je betaling. Indien het lidmaatschap NIET voor de rekeninghouder is, vermeld dan ook je nickname en eventueel naam en adres.
  Het lidmaatschap is pas geldig na ontvangst van €45 op onze rekening; op dat moment ontvang je ook de activeringscode voor je Shoot-abonnement.

  OPGELET
  : om ZEKER te zijn dat je nieuwe Shoot-abonnement ingaat vanaf januari 2022 (Shoot nummer 93) moet je dat ZELF activeren met de toegestuurde code, uiterlijk op 5 januari 2022!
  Registreer dus zo snel mogelijk en zorg dat je betaling onze rekening bereikt uiterlijk op 1 januari 2022, dan kunnen we nog tijdig je activatiecode toesturen.

  Activeer je je abonnement pas NA 5 januari, dan gaat dat mogelijk pas in vanaf februari 2022 (nummer 94).
  Ingeval een eerder afgesloten Shoot-abonnement nog doorloopt na 31/12/2021 worden daar gewoon 8 extra nummers aan toegevoegd.

  Wij hopen je vaak terug te zien in 2022, en danken je alvast voor je gewaardeerde steun!

  Het bestuur en de medewerkers van Belgiumdigital vzw
  Laatst gewijzigd door RvB; 5 januari 2022 om 14:33 Reden: update op 5 januari

Soortgelijke discussies

 1. Reacties: 0
  Laatste bericht: 12 maart 2021, 16:39
 2. Reacties: 0
  Laatste bericht: 7 februari 2020, 13:07

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •