Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1

Discussie: Nieuwjaarsbrief ...

 1. #1

  Standaard Nieuwjaarsbrief ...  Beste Belgiumdigital (forum)lid,


  Allereerst: onze beste wensen voor een gezond en succesvol 2020, met tal van creatieve uitdagingen en veel fotografisch plezier!

  Belgiumdigital start 2020 onder een goed gesternte. We kijken met trots terug op een feestjaar naar aanleiding van onze 20ste verjaardag, met als hoogtepunt de eerste editie van het Photo Inspiration Day evenement, dat we samen met onze partner Shoot organiseerden. Onze traditionele Nieuwjaars-SD in Planckendael kon rekenen op ruime belangstelling. Recent kreeg onze ploeg versterking van enkele ervaren forumleden. En onze portfolio voor nieuwe activiteiten en evenementen in 2020 is reeds rijkelijk gevuld!

  De jaarlijkse campagne voor de vernieuwing van het lidgeld loopt nu op volle snelheid. Zonder de financiële steun van onze vzw-leden kunnen wij immers onmogelijk onze plannen en ambities waarmaken. We zijn blij tal van nieuwe leden te mogen begroeten, en ook enkele leden-van-vroeger opnieuw te kunnen verwelkomen.

  Onze welgemeende dank aan eenieder die ondertussen de inschrijving (en de betaling) voor het jaar 2020 heeft afgerond. Ben je al ingeschreven maar heb je nog niet betaald: maak dat zo snel mogelijk in orde! Indien je om de een of andere reden je lidmaatschap nog niet gestart of hernieuwd zou hebben, weet dat we je registratie én betaling moeten ontvangen vóór 12 januari 2020 om het gratis jaarabonnement op Shoot niet mis te lopen.
  Inschrijven als forumlid en/of VZW-lid kan HIER.
  Om VZW-lid te worden dien je je wel eerst op het forum te registreren, maar dat is kinderspel ...

  We geven je alvast enkele tips voor je agenda. Op zaterdag 22 februari organiseren we in een prachtige set studio’s in Brasschaat twee nieuwe ‘Spelen met licht’ workshops rond modelfotografie (één sessie in de voormiddag, éen in de namiddag). Voor deelnemers met minder model- of flitservaring voorzien we extra begeleiding. Meer info binnenkort op het forum!

  Op 13, 14 en 15 maart verwachten we je in Paleis 1 van Brussels Expo voor de Photo Days 2020 beurs. Je kunt nu al (en dat tot 20 januari) Early Bird tickets bestellen aan €8,00 (i.p.v. €12,00) via https://photodays.tickets.brussels-expo.be.
  Wie vzw-lid is in 2020 kan tot aan de aanvang van de beurs genieten van deze verlaagde prijs. En misschien wil je wel deelnemen de Photo Days fotowedstrijd, waarbij enkele mooie camera’s te winnen zijn?

  Onze jaarlijkse Algemene Vergadering (voorbehouden aan vzw-leden) staat ingepland voor zaterdag 25 april, op een wel héél bijzondere locatie nabij Antwerpen. De aansluitende Shooting Day wordt er eentje om niet te missen! Zodra we de laatste details geregeld hebben komt ook hiervoor de nodige informatie op het forum.

  Samen met partner Minoc hebben we ook de voorbereidingen voor de 2020 editie van de Photo Inspiration Day aangevat. We verzamelen opnieuw bij BluePoint in Antwerpen. Hou nu al het laatste weekend van september vrij!

  Neem regelmatig een kijkje op het Belgiumdigital forum en onze website voor de allerlaatste updates over onze activiteiten – en natuurlijk voor heel wat mooie foto’s en interessante discussies. Ook de Belgiumdigital vzw Facebook pagina houdt je op de hoogte; met een eenvoudige Like! Word je automatisch verwittigd als er nieuws is.

  Onze welgemeende dank om (opnieuw) deel te willen uitmaken van onze vzw-familie.

  Het bestuur en de medewerkers van Belgiumdigital VZW


  Laatst gewijzigd door jaja; 8 januari 2020 om 22:43
  Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7II, Nikon D500, Olympus E-M1MkII en Olympus E-M10MkII met wat glas ...
  Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

  Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

Soortgelijke discussies

 1. De Nieuwjaarsbrief.
  Door theokus in forum Chit Chat
  Reacties: 44
  Laatste bericht: 5 januari 2012, 13:12
 2. Nieuwjaarsbrief
  Door jaja in forum BD-Mededelingen
  Reacties: 6
  Laatste bericht: 3 januari 2010, 16:45
 3. Nieuwjaarsbrief 'WWW'
  Door RvB in forum BD-Mededelingen
  Reacties: 35
  Laatste bericht: 3 januari 2008, 10:09

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •