Waarde forumgenoten,

Ook in de voorbije week werd verder gesleuteld aan ons vernieuwd online-platform.

Maar eerst en vooral enkele commentaren over het gevoelige onderwerp ‘reclame'... Af en toe wordt op de website en in het forum automatisch een reclameboodschap geselecteerd en getoond, op basis van een aantal algemene criteria. Conform de marktvereisten kan dit zowel een banner in de paginaheader als een blokje binnen een forumbericht zijn.

Wanneer je een nieuw promotiekanaal beschikbaar stelt heb je niet meteen overeenkomsten met adverteerders. Daarom verschijnen er nu op het forum enkel maar advertenties rond Shoot. Naarmate de zomerluwte voorbij gaat en de aanloop naar Photokina en BelgiumdigitalLive begint komt hier ongetwijfeld snel verandering in.

Na de reacties van een aantal gebruikers werd de plaatsing van het reclameblok binnen een bericht aangepast, zodat er geen verschuiving of verkleining van een eventueel ingesloten foto meer optreedt.

Verder nog enkele andere merkbare aanpassingen:

  • De weergave van de navigatiebalk in een smal venster en op iOS toestellen is gecorrigeerd;
  • Het vzw-inschrijfformulier is opnieuw beschikbaar;
  • De statusiconen werden aangepast om beter herkenbaar te zijn;
  • De problemen met (oude en nieuwe) albums waarbij een speciaal letterteken (bv. &) in de naam voorkomt zijn opgelost.

Nog steeds krijgen we graag meldingen van een storend probleem of suggesties voor een mogelijke verbetering via het daartoe voorziene forumdeel. Let daarbij op de aanbevelingen die ons het zoeken en oplossen gemakkelijker maken.

Ook voor de ontwikkelaars (en voor onszelf) komen er binnenkort welverdiende vakantiedagen. Toch zullen we trachten jullie verder op de hoogte te houden van belangrijke aanpassingen.
We hopen jullie regelmatig op de website of in het forum terug te vinden. En voor wie het schoentje past: prettige vakantie!

Het Belgiumdigital bestuur