Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2
 1. #1
  Geregistreerd: 20 augustus 2004

  Exclamation Nieuwe forumindeling - belgiumdigital

  Beste bezoeker,

  In zijn huidige vorm bestaat het belgiumdigital forum al geruime tijd en is er sindsdien veel veranderd. Het aantal gebruikers op het forum is de laatste jaren enorm gestegen. Halfweg 2004 hebben we een eigen server gekocht en is tegelijk ook de upgrade gemaakt van Snitz naar vbulletin software. Sindsdien is het forum veel sneller en kan de zoekfunctie opnieuw gebruikt worden doorheen het hele forum zoals in de begindagen.

  We luisteren ook naar onze bezoekers en leden:al geruime tijd onderzoeken we met een werkgroep een nieuwe indeling en uitbreiding van het forum.
  We hebben de uitbreiding van het forum nu klaar.

  Het is een behoorlijk grondige uitbreiding die meer gebruikers de mogelijkheid moet geven een plek te vinden om op die manier ieder zijn interessegebied makkelijker terug te vinden.

  De nieuwe forumindeling en een aantal noodzakelijke software updates zullen dit weekend on line gaan. Een exact tijdstip kunnen we op dit ogenblik nog niet geven maar vermoedelijk is dat zaterdagavond of zondagavond. Deze wijzigingen zullen een paar uur in beslag nemen waarbij het forum offline zal zijn.

  Iedere wijziging vraagt altijd een aanpassingsperiode. Leer de nieuwe indeling ontdekken en neem even de tijd om de sticky’s door te nemen want er zijn een aantal forumregels aangepast:ze helpen je wegwijs te maken doorheen de nieuwe indeling en afspraken.
  Samen met alle moderators & crew zullen we de eerste dagen het forum nog wat meer van nabij volgen, en gaan we een deel van de postings uit het verleden manueel verplaatsen naar de nieuwe, meer geschikte forums.

  We hopen dat jullie je met deze aanpassing nog beter zullen thuisvoelen op het BD-forum er nog meer foto-plezier aan zullen beleven.
  Laatst gewijzigd door admin; 20 januari 2005 om 00:27

 2. #2
  Geregistreerd: 20 augustus 2004

  Thumbs up Re: Nieuwe forumindeling - belgiumdigital

  Zoals jullie merken is de nieuwe forumindeling een feit! En is Belgiumdigital meer dan ooit klaar voor de groei & toekomst.

  We danken iedereen die zijn steen'tje heeft bijgedragen tot het verwezelijken ervan.

  Belgiumdigtal

Soortgelijke discussies

 1. Het regent nieuwe toestellen in Las Vegas.
  Door Otto Knap in forum Camera's
  Reacties: 4
  Laatste bericht: 12 januari 2004, 17:36
 2. Nieuwe moderators en forumindeling !!!
  Door BD-crew in forum Algemeen
  Reacties: 30
  Laatste bericht: 21 september 2003, 11:25
 3. De nieuwe toekomstige forumindeling
  Door Erik Mansvelders in forum Algemeen
  Reacties: 27
  Laatste bericht: 27 augustus 2003, 16:18

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •