Iedereen,

Zoals jullie weten is Belgiumdigital de laatste jaren enorm gegroeid, dankzij de medewerking van heel veel mensen en vooral dank zij de bijdrage van de meer dan 6000 forumgebruikers.

Na de forumupgrade vorig jaar, pakken we nu de website zelf aan!
Meer dan een louter cosmetische update maken we van de website een echt portaal, dat volop ten dienste zal staan van iedere bezoeker.

Daarom zoeken we mensen die willen meehelpen aan de verdere uitbouw van de website.

Wie zoeken we?

- Eindredacteur(s): mensen met schrijverstalenten en oog voor correcte spelling. Zij moeten vooral de teksten in een leesbare (web-)vorm gieten en dus vooral taalgevoelig zijn, en uiteraard ook enig inhoudelijk inzicht hebben; maar we zoeken hier niet in de eerste plaats 'techniekers'.

- Redacteur(s): dit zijn vooral 'technische' mensen die een bespreking van software, lens, printer, enz... kunnen uitwerken. Het accent ligt hier dus vooral op het verwerken van informatie ( en iets minder op het 'taalgevoel')

- (Redactie-)Medewerkers: mensen die op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de Nieuws-sectie up-to-date willen houden.mensen die tips kunnen uitwerken rond gebruik van tools, gebruikerservaringen en tips. Hier gaat het eerder om meer afgebakende interesses.

Een paar voorbeelden waar we aan denken:
- Je favoriete lens bespreken ( technisch,maar ook hoe de lens 'werkt')
- Hoe print ik iets behoorlijk uit ( hoe maak ik de ultieme print)
- Hoe doe je een bepaalde manupilatie van een beeld in je favoriete toepassing
- Verzamelen van nieuws, en desnoods herwerken naar een nederlandstalig artikel.
- Alle mogelijke onderwerpen waarvan jullie denken dat ze voor bezoekers van Belgiumdigital van belang kunnen zijn.

Medewerkers kunnen ook occasioneel of éénmalig een bijdrage leveren. In eerste instantie wensen we te starten met een kleinere groep ( maar iedereen is welkom). De tijdsinvestering is dus afhankelijk van je eigen voorkeur, we vragen wel dat we op je kunnen rekenen, al is het maar voor dat ene artikel dat je wil schrijven.

Zin om mee te werken en Belgiumdigital nog sterker te maken ?
Stuur een mailtje naar meehelpen @ belgiumdigital . com en vertel iets over jezelf, je interesses, je mogelijke bijdragen, enz. Onnodig te zeggen dat deze "vacatures" zich richten naar vrouw & man.

We kunnen niet alle reacties direct verwerken, maar tegen 1 juni willen we iedereen een antwoord geven.

Alvast dank,
Belgiumdigital VZW