Sinds de start in 2000 is Belgiumdigital gestadig gegroeid. Dan hebben we het niet enkel over de aantallen Gig webspace of dataverkeer, maar zeker over het aantal forumleden dat actief deelneemt aan de verschillende forums. Tot nu toe draaide Belgiumdigital geheel op de financiële inbreng van de crewmembers.

Die privé-inbreng wordt een steeds zwaardere post en is gedeeltelijk ook een rem op de uitbreidingsmogelijkheden van Belgiumdigital.
Daarom hebben we gezocht naar een wettelijke structuur om zowel het financiële als het organisatorische aspect beter te kunnen beheren.

Die vorm werd de V.Z.W. (Vereniging Zonder Winstoogmerk - in NL vergelijkbaar met een "stichting"). Dat geeft ons de mogelijkheid om toekomstgericht verder te groeien.

Lid worden van Belgiumdigital VZW (afgekort tot Belgiumdigital of BD) zal uiteraard een aantal voordelen opleveren - maar niet discriminerend werken.
De bezoekers van de website zullen in de toekomst ook kunnen beschikken over dezelfde modaliteiten als nu, en dat volledig gratis.
Leden van Belgiumdigital VZW zullen kunnen genieten van een aantal extra's.

Nu vragen we wel nog eventjes geduld van jullie. De oprichting van een VZW vraagt heel wat administratief werk. Uiteraard is er ook het organisatorisch gedeelte - en daar wordt momenteel volop aan gewerkt.
Tegen oktober hopen we met dit alles een goed stuk opgeschoten te zijn.

Om zeker internationale overschrijvingskosten te vermijden hebben we zowel een rekeningnummer in België als Nederland beschikbaar.
We hebben 2 inschrijvingsformulieren, één voor BELGIË (http://www.belgiumdigital.com/vzw/inschrijvingbe.html) en één voor NEDERLAND (http://www.belgiumdigital.com/vzw/inschrijvingnl.html). Door nu in te schrijven word je lid tot 31/12/2004 voor €25.

Als je ingeschreven bent krijg je een mailtje met daarin de bevestiging van je gegevens alsook een ID. Vermeld die ID ook op je storting, dan is die storting makkelijk terug te vinden. In die mail staan de rekeningnummers ook nog eens vermeld ...

We rekenen op jullie!
Alvast bedankt voor jullie steun en sympathie.

De Belgium Digital crew ...

... [Momenteel hebben we reeds meer dan 160 leden] ...