Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1
 1. #1
  Geregistreerd: 14 april 2007

  Exclamation Een nieuwe lente, nieuwe BD-software!

  Net als de coronavaccins bereiken ons de oplossingen voor de resterende probleempjes trager dan verwacht...

  De migratie van het Belgiumdigital forum naar nieuwe software zal dus NIET DOORGAAN op de originele streefdatum.

  Zodra we een nieuwe planning hebben hebben maken we die hier bekend.

  Met dank voor jullie geduld!
  De online werking van Belgiumdigital steunt op heel wat software. Niet alleen voor de website, het forum en de Challenge – toepassingen die jullie allemaal kennen – maar ook voor onze administratieve ‘backoffice’ en voor de dienstverlening aan gebruikers en leden. Dat alles draait op een performante en complexe serverinfrastructuur bij onze hosting partner.

  Om dat allemaal beter, eigentijdser en meer toekomstgericht te maken startten we in de lente van 2020 met een groot project om alle softwarecomponenten te upgraden en waar nodig te vernieuwen of vervangen, van servers tot front-ends. Dat bleek technisch veel complexer dan eerst gedacht, ook al omdat al onze applicaties sterk met elkaar verweven zijn.

  Nu naderen we de fase waarbij we ons nieuwe onlineplatform stap voor stap kunnen uitrollen. Als alles verder goed gaat nemen we op woensdag 24 februari de verbeterde forumsoftware in gebruik. Op die dag zal het forum gedurende een aantal uren offline gaan, zodat we alle discussies en berichten kunnen overzetten. Er mag immers niets van die schat aan informatie verloren gaan!

  Wij willen bij die forummigratie de goede werking van de Challenge niet in gevaar brengen. Daarom sluiten we de inzendingen voor de februari-editie ‘Winter’ uitzonderlijk vroeger af, al op 15 februari, en wordt de uitslag bekendgemaakt op 21 februari om middernacht. Dan komt ook meer informatie over de maart-Challenge beschikbaar.

  Nog wat later openen we de deuren van onze gloednieuwe BD-Shop, een moderne online winkel waar je kunt aanmelden (en zo nodig betalen) voor Shooting Days, workshops en andere BD- activiteiten, en ook je vzw-lidmaatschap kunt regelen.
  Bij elke stap wordt ook een deel van onze administratieve en ondersteunende software vernieuwd.

  We houden jullie via het forum verder op de hoogte van de exacte vorderingen en wijzigingen.
  We verontschuldigen ons alvast voor de tijdelijke kleine ongemakken en onvolkomenheden die onvermijdelijk bij dit proces kunnen optreden…
  We rekenen op jullie begrip, geduld en steun: het eindresultaat wordt de moeite waard en zal Belgiumdigital nog vele jaren ‘draaiend’ houden!
  Laatst gewijzigd door RvB; 22 februari 2021 om 23:19 Reden: update 22/2/2021

Soortgelijke discussies

 1. Een Nieuwe Lente...
  Door Alfalfa in forum Dieren
  Reacties: 2
  Laatste bericht: 17 februari 2007, 07:10

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •