Adverteren en handelaars op Belgiumdigital.

Zoals iedereen weet is Belgiumdigital opgericht door een aantal vrienden een aantal jaren terug. En is het geleidelijk aan gegroeid door de inzet van diverse mensen achter de schermen (crew, mod's, RvB, admin, ...) tot wat het vandaag is.
Om ondermeer aan de hieraan verbonden kosten een oplossing te bieden is in aug. 2003 de Belgiumdigital VZW opgericht.

Echter, meer en meer merken we dat ook handelaars de weg naar Belgiumdigital hebben gevonden. Wat op zich goed is. Zeker als ze ook nuttige posts doen op het forum. Wanneer ze het forum echter misbruiken om hun handel'tje aan te prijzen, om de koopjeshoek te misbruiken, enz.... dan zijn we hier helemaal niet gelukkig mee.

Daarom nog even samenvatten:

- Verwijzingen door handelaars naar hun (al dan niet online) zaak is absolut verboden.
- Zoals ook in de forumregels vermeld van de koopjeshoek wensen we geen handelaars in het koopjeshoek. Iemand die op een half jaar, 3 camera's van diverse pluimage verkoopt in de koopjeshoek kan moeilijk een particulier genoemd worden.
- Handelaars die toch iets aan de man willen brengen (ook tweedehands), en die daarboven Belgiumdigital VZW willen steunen, kunnen steeds een beroep doen op de bannerspace welk beschikbaar is. Meer info is eenvoudig te verkrijgen door een mailtje te sturen naar advertising @ belgiumdigital . com

Met dank om hiermee rekening te houden.