Als eerste binnenkomen, en dan de hele wedstrijd bijna 'aan kop rijden', je moet het maar doen. Na toch wel een aantal jaren heel trouw aan de Challenge te hebben meegedaan, is ynor er eindelijk in geslaagd 'de hoofdvogel' af te schieten! Hij wint de mei Challenge, thema: Het vliegt, vóór stampers en yves23. Proficiat!
Ik heb veel zien vliegen deze maand en niet alleen vogels: ook pluizen van de paardenbloem, zeepbellen, ballonnen, bijen, vliegtuigen (al dan niet van papier)....
Mijn gelukwensen gaan naar de eerste drie, maar tevens aan allen die weer voor een geslaagde Challenge-maand gezorgd hebben.

Ook het scoren is redelijk goed verlopen; d'er zijn een aantal (naar mijn mening) onverdiende eentjes. Ik neem aan dat diegene die een bepaalde foto met een 1 bedacht heeft (en het zijn verschillende mensen) daar echt een goeie reden toe had. Maar uiteindelijk is een 1 even legitiem als een 10, en da's nu eenmaal de wedstrijd, onze Challenge. Til er aub niet te zwaar aan.
De winnaar ontvangt een kortingbon van onze sponsor CeWe t.w.v. €30,- Ik nomineer de winnende foto voor de HoF van week 23 (maandag a.s. gaat de HoF van week 22 uit), maar denk eraan: ik nomineer, maar doe geen eindselectie. Tevens zal de winnende foto ook worden opgevraagd door de Shoot-redactie, voor publicatie in het tijdschrift Shoot.

Zoals vorige jaren worden de maanden juni en juli samengenomen. Het thema is: Op pad. Daar kan iedereen mee wegkomen, enfin denk ik toch.
Foto's mogen vanaf vandaag 1 juni gemaakt worden, maar pas vanaf 1 juli worden opgeladen, en dat tot 24 juli.

Ik wens iedereen een prettige vakantie!