Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Verkocht - Tamron sp 24-70mm f/2.8 di vc usd voor nikon

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Verkocht - Tamron sp 24-70mm f/2.8 di vc usd voor nikon

    Omdat ik een Nikon 24-70mm f2.8 heb gekregen en aan het sparen ben voor een nieuwe full frame camera verkoop ik deze lens. Ik heb er zelf altijd veel plezier van gehad en hoop om iemand nu ook dat plezier te kunnen geven. Deze Tamron is een heel betaal- en betrouwbaar alternatief.
    De lens is in uitstekende staat en er zit ook al een beschermende UV filter op. Komt in de originele doos met aankoopbewijs en garantie certificaat.
    Richtprijs is €500

    Voor foto's en prijs zie het zoekertje op 2dehands.be https://www.2dehands.be/a/audio-tv-e...reviousPage=lr

    De promo talk die Tamron zelf voor de lens gebruikt: Deze ultrasnelle standaard zoomlens munt uit door superieure prestaties en beeldkwaliteit dankzij een bereik van 24 tot 70mm, Tamron's exclusieve trillingscompensatie (VC) systeem*1 en een USD (Ultrasonic Silent Drive) motor voor snelle en stille automatische scherpstelling. Als lens van de SP (Super Performance) serie krijgt beeldkwaliteit absolute voorrang door intensief gebruik te maken van speciale optiek zoals drie LD (Low Dispersion) lenzen en twee XR (Extra Refractive Index) lenzen. Dit resulteert in de beste beeldkwaliteit in deze klasse, waarbij diverse soorten vervorming worden onderdrukt. Bovendien zorgen een F/2.8 ultrasnelle en cirkelvormige diafragma-constructie*2 voor fraaie onscherpte en de hoge resolutie voor gedetailleerde beelden. Daarnaast pakt Tamron ook uit met een eenvoudige, druppelbestendige constructie. Deze complete standaard zoomlens speelt maximaal in op de inspiratie van de fotograaf.

    jan.guisset@hotmail.com
    Last edited by Jan Guisset; 28 november 2020, 17:11. Reden: Verkocht

  • #2
    Re: Tamron sp 24-70mm f/2.8 di vc usd voor nikon

    Beste,

    Hier is een richtprijs verplicht.
    Erzonder wordt je zoekertje verwijderd.

    Jaja
    Voorzitter Belgiumdigital VZW - Sony A7III, Sony A7II, Nikon D500, D5300, Canon G5XMkI, Olympus E-M1MkII, allen met wat glaswerk ...
    Mijn webalbums: https://www.flickr.com/photos/jajabd/sets/ Mijn weblog: http://jajabd.wordpress.com

    Belgiumdigital: uw digitale thuishaven!

    Comment


    • #3
      Re: Tamron sp 24-70mm f/2.8 di vc usd voor nikon

      Richtprijs intussen vermeld, waarvoor dank.
      BD1166BE. CANON camera's (7D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  M1 iMac 24" - 16GB RAM - 2TB SSD (MacOS Sonoma 14.4) - iPhone XR (iOS 17.4) + iPad5 WiFi (iPadOS 16.7.6)

      Comment

      Working...
      X