Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Sigma APO 70-200mm F2.8 II EX DG MACRO HSM

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Nikon ] Sigma APO 70-200mm F2.8 II EX DG MACRO HSM

    Sigma APO 70-200mm F2.8 II EX DG MACRO HSM (voor Nikon) incl zonnekap, lens tas, bon + garantiebewijs + doos & boekjesdoe hm weg omdat ik hem te weinig gebruik, is in uitstekende staat, netjes onderhouden, kras & stof vrij

    Telezoomobjectief met een grote maximale opening, geschikt voor close-upfotografie, speciaal ontworpen voor digitale reflexcamera's.

    Dit telezoomobjectief heeft een grote maximale opening en een kortste instelafstand van 1 m. De maximale afbeeldingsmaatstaf is hierdoor 1:3,5. Het objectief is speciaal ontworpen voor gebruik op digitale reflexcamera's. De 'super multi-layer coating' van dit objectief onderdrukt overstraling en spookbeelden, een veel voorkomend verschijnsel bij digitale camera's. ELD-glas (Extra Lage Dispersie) en SLD-glas (Speciale Lage Dispersie) zijn toegepast om een ultieme correctie van chromatische aberraties te bewerkstelligen. Hierdoor levert dit objectief over het gehele zoombereik een uitstekende beeldkwaliteit.



    Close-upfotografie

    Dit telezoomobjectief heeft over het totale zoombereik een kortste instelafstand van 1 m. Daardoor is het bijzonder geschikt voor close-upfotografie. Dankzij de grote vrije werkafstand kunt u kleine dieren en insecten fotograferen, zonder ze te verstoren.

    Onderdrukken van overstraling en spookbeelden

    De nieuwe 'multi-layer coating' en het objectiefontwerp voorkomen overstraling en spookbeelden, een veel voorkomend verschijnsel bij digitale reflexcamera's. Dit zorgt tevens voor een optimale kleurbalans over het gehele zoombereik.

    Hoge prestaties bij digitale- en kleinbeeldreflexcamera's

    Dit objectief is geschikt voor digitale reflexcamera's met een volkleinbeeldsensor. Het levert optimale prestaties bij gebruik op digitale reflexcamera's en op kleinbeeldreflexcamera's.

    SLD- en ELD-glas

    Dit objectief heeft twee lenselementen van ELD-glas (Extra Lage Dispersie) en twee lenselementen van SLD-glas (Speciale Lage Dispersie) voor een uiterste correctie van chromatische aberraties. Hierdoor bent u over het totale zoombereik verzekerd van een bijzonder hoge afbeeldingskwaliteit.

    HSM (Hyper Sonic Motor)

    De HSM-uitvoering zorgt voor een ultrastille en snelle autofocus, met de mogelijkheid om de scherpstelling direct handmatig bij te stellen.

    Inwendige scherpstelling, inwendig zoommechanisme

    Dit objectief heeft inwendige scherpstelling en een inwendig zoommechanisme. De lengte van het objectief verandert daarom niet bij het scherpstellen en het zoomen. De hangligging is daardoor altijd optimaal. De inwendige scherpstelling voorkomt dat de frontlens meedraait, waardoor een bloemvormige zonnekap (bijgeleverd) en circulaire polafilters eenvoudig zijn te gebruiken. Ook de demontabele statiefgondel (TS-21) wordt standaard bijgeleverd.



    Lensopbouw 18 elementen in 15 groepen
    Beeldhoek 34.3 - 12.3 graden
    Aantal diafragmalamellen 9 lamellen
    Kleinste diafragma F22
    Kortste instelafstand 1m
    Vergrotingsmaatstaf 1:3,5
    Filtermaat Diameter 77mm
    Afmetingen 86,6 x 184,4 mm (DxL)
    Gewicht 1.345 g
    Lensvatting, NIKON (D)
Working...
X