Met de Rotolight AEOS 2 is de wereld jouw studio. Door de voordelen van een krachtig continu licht te combineren met een High Speed RGBWW-flitser, biedt de AEOS 2 ongeëvenaarde veelzijdigheid voor fotografen en filmmakers.
Je ultieme creatieve metgezel
Als je kracht en draagbaarheid nodig hebt, is er de AEOS 2. Creëer alles, overal. Uniek lichtgewicht met een ultradun ontwerp, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om op locatie een prachtig zacht licht te krijgen.
Supersnelle RGB-flitser, voor moment die je niet mag missen
De EOS 2 combineert de voordelen van continu licht fotograferen met een High Speed Sync RGB-flitser, voor meer kracht of om actie te bevriezen. Flits voor het eerst in een van de 16.7 miljoen kleuren of 2500 digitale filters, voor onbeperkte creatieve mogelijkheden. Met nul recycletijd en tot 100.000 flitsen op vol vermogen op een enkele accu, mis je nooit een opname.
Een wereld van kleur binnen handbereik
Kies uit een eindeloos kleurenpalet inclusief 2500 van je favoriete filters van LEE en Rosco. Met state-of-the-art RGBWW-chips biedt de AEOS 2 je eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te vergroten.
Native iOS en Android bediening
Met de Rotolight-app voor iOS en Android heb je altijd de controle. Schakel eenvoudig tussen verlichtingsmodi om kleur, vermogen, flitsinstellingen en nog veel meer aan te passen. Creëer aangepaste groepen en projecten op maximaal 20 lampen tegelijk; recht uit de palm van je hand.
Functionaliteit zonder gedoe
Navigeer met gemak door menu's met het intuïtieve kleurentouchscreen. Krijg moeiteloos toegang tot belangrijke functies en roep je favoriete instellingen in een oogwenk op. Breng een revolutie teweeg in je workflow en bespaar tijd op de set, voor wanneer creativiteit niet kan wachten.
Vermogen waarop je kunt vertrouwen
Met accuprestaties als deze sta je nooit in het donker. Met een superieure lichtopbrengst, maar slechts een derde van het stroomverbruik van zijn directie concurrenten, is de AEOS 2 een creatieve metgezel waarop je altijd kunt vertrouwen.
Geavanceerde speciale effecten
Met de bekroonde suite van CineSFX (Fire, Lightning, TV, Gunshot, Paparazzi en nog veel meer) voeg je in een oogwenk drama toe aan een scène. Pas je favoriete instellingen aan, sla ze op en roep ze direct weer op om de tijd op de set te verkorten.
PRODUCTKENMERKEN: Rotolight AEOS 2
- Krachtig continue lichtopbrengst van 9230 lux op 1m
- De eerste High Speed RGBWW-flitser (1/8000ste), zonder oplaadtijd.
- Uniek lichtgewicht en ultradun ontwerp
- 16.7 miljoen kleuren of 2500 digitale filters, voor eindeloos creatieve mogelijkheden
- Een intuïtief kleurentouchscreen geeft je eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies.
- Geïntegreerde wifi en bluetooth, met native iOS en Android app-bediening
- Elinchrom Skyport draadloze flitsontvanger en 3.5mm flitssynchronisatie-ingang
IN DE DOOS:
Rotolight AEOS 2 Ultimate Kit
2 x AEOS2
2 x diffusorkoepel
2 x standaard
2 x Batterij
1 x Oplader
1 x Gewatteerde transporttas
2 x PSU met voedingskabel

Ik verkoop ze aan 3250€ of voor aanvaardbaar bod
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk