Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Pentax K-3 Body

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Pentax ] Pentax K-3 Body

    Te koop: Pentax K-3 Body met een 8000 clicks. In perfecte staat, in originele doos met alle accessoires (de meeste, o.a. de draagriem, nog in verpakking) en documentatie. Uitgerust met allerlaatste firmware.

    Reden voor verkoop: aankoop van een K-3II omwille van de ingebouwde GPS. Voor de rest is deze identiek aan de K-3.

    De originele K-3 body wordt momenteel nog steeds nieuw verkocht voor 879€ (zie Grobet, Konijnenberg, ...), en zal schijnbaar nog even naast de K-3II in het Pentax-gamma blijven (voor hen die bvb de ingebouwde flits wensen voor invullicht of aansturing van remote flashes, de K-3II heeft die immers niet meer).

    Vraagprijs (verlaagd): €440 excl verzendingskosten (da's halve prijs voor een toestel in perfecte staat). Geen probleem om met de post op te sturen (degelijk verpakt in originele doos met extra voering in grotere doos), maar indien je wenst af te halen, dan kan dat op afspraak in Antwerpen ('s avonds of in het WE).

    Stuur me een PM indien interesse.

    UPDATE: VERKOCHT!

    Wim
    Last edited by ishpuini; 24 september 2015, 12:24. Reden: verlaging vraagprijs
    Life's Pentaxic! (Pentax K-3II (+grip) + 20-tal objectieven, Pentax Q, 2 flashkes, een hoop filters en andere accessories, teveel tassen en statieven, en dan nog een fameuze digidoka)
Working...
X