Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Panasonic Camcorder HDC-SD60

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Panasonic Camcorder HDC-SD60

    In perfecte staat, mag weg, wordt niet meer gebruikt. Heeft zwaardere batterij. Alles aanwezig. Doos + boekjes + kabel + lader + origineel aankoopfactuur.

    Filmt uiteraard FULL HD

    Omschrijving Panasonic HDC-SD60 HD SD Camcorder Black

    De Panasonic heeft flink uitgepakt met de HDC-SD60 HD SD. Het is een camcorder die naast de verwachte hoogwaardige technologie ook voorzien is van bijzonder leuke features. Je filmt uiteraard in Full HD, voor minder doen we het tegenwoordig niet meer. Maar daar laat Panasonic het niet bij. Crystal Engine Pro, de motor die verantwoordelijk is voor het verwerken van deze hoogwaardige beelden, wordt bijgestaan door een gevoelige beeldsensor, een krachtige lens en Intelligent Resolution Technology. Samen brengen zijn de resolutie van de HDC-SD60 zo'n 1,3 keer hoger dan die van voorgaande modellen. Deze beelden vinden razendsnel hun weg naar de geheugenkaart. Grootse beeldkwaliteit vraagt om spectaculaire beelden. Maar sta je eenmaal op de top van die berg, dan moeten de beelden niet overheerst worden dan het gedonder van de wind. De Windruisreductie filtert het geluid van de wind uit de opnamen. Het storende gekraak wordt onderdrukt, zodat alleen de gewenste geluiden overblijven.
    Beeldstabilisatie met Active mode

    De Panasonic HDC-SD60 HD SD is voorzien van een groothoeklens met 25x optische zoom. Een flink bereik dat je nog eens kan uitbreiden met de Intelligent Zoom Functie tot 35x zoom. Deze functie is niet te verwarren met een gewone digitale zoom. Met de Intelligent Zoom Functie blijven de beelden helder en scherp, zelfs tot in zijn uiterste bereik. Met een flinke zoom, kan je ook een krachtige beeldstabilisatie verwachten. Een naam als POWER O.I.S. (Optical Image Stabilizer) geeft hoge verwachtingen. Gelukkig worden die ook waargemaakt. POWER O.I.S. is niet alleen vijf keer krachtiger dan de eerder gebruikte systemen, maar is ook uitgebreid met de nuttige Active mode. Hiermee film je niet alleen ongelofelijk stabiel als je stilstaat, maar ook als je loopt, fietst en zelfs de trap neemt. Je ziet meteen dat de bewegingen die je maakt niet volledig worden overgenomen op beeld.
    Intelligent Auto met Gezichtsherkenning Pro

    Geen camcorder of camera van Panasonic zonder Intelligent Auto. En terecht. Deze populaire modus bevat veelgebruikte functies waaronder de eerder genoemde POWER O.I.S., AF/AE Tracking en Gezichtsherkenning Pro. Voor deze laatste functie moet je wel eerst een keuze maken tussen de belangrijke mensen in je leven. Je kan namelijk tot 6 personen in de camcorder registeren, zodat de SD60 deze gezichten altijd zal herkennen. Het grote voordeel hiervan is dat hij aan deze mensen altijd een voorkeur zal geven. Loopt je kind bijvoorbeeld te spelen tussen een groep mensen, dan zal de camcorder niet plotseling scherpstellen op een complete vreemde. Je kind behoudt altijd de spotlight en de SD60 optimaliseert automatisch de focus en het diafragma. Smile shot is nog zo'n hartverwarmende functie. Zodra de HDC-SD60 een lachend gezicht voorbij ziet komen, maakt hij automatisch een foto. De Panasonic camcorder is een buitengewoon positief apparaat.









    www.sergioprodi.com
    Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!
Working...
X