Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Nikon D100 + MB-D100

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Nikon D100 + MB-D100

    Nikon D100 nieuwprijs(2003) €2000,-

    Nikon MB-D100 power pack nieuwprijs €240,-

    Doe een goed bod

    Door dit Multi-functionele Battery Pack onder uw Nikon D100 te plaatsen creëert u een variëteit aan praktische nieuwe mogelijkheden. Er kunnen twee EN-EL3 batterijen worden geplaatst voor een langere gebruiksduur en er is de mogelijkheid tot het maken van Voice Memo’s. Last but not least krijgt u de beschikking over bedieningsknoppen voor fotograferen in de verticale stand.

    2 EN-EL3 batterijen

    1 oplader

    USB kabel (pc)

    2 gigabite geheugenkaart

    Nikon BM-2 bescherming LCD

    De sensor is in november gereinigt.


    Extra info Nikon D100


    De D100 van Nikon is een compacte en vrij lichte digitale spiegelreflexcamera. Het toestel is gebouwd rond een CCD-sensor van 23,7 x 15,6 mm. Ten opzichte van 35-mm film levert dat een vergroting van de brandpuntsafstand van 1,5x op. De sensor bevat 6,3 miljoen fotodioden en levert aan de hand daarvan digitale foto?s met 3.008 x 2.000 pixels.

    Op de D100 kunt u de witbalans automatisch laten regelen, instellen aan de hand van zes presets of manueel regelen op basis van een grijs- of witkaart. U kunt kiezen uit drie kleurstanden: AdobeRGB, sRGB voor huidtinten en sRGB voor landschappen. De standaardgevoeligheid gaat van ISO-equivalent 200 tot 1.600; u kunt via ISO Boost ook 3.200 en zelfs 6.400 instellen, maar dat is alleen in zeer lichtarme omgevingen het overwegen waard. De instellingen van de camera zijn gegroepeerd in vier overzichtelijke menu?s: Shooting, Playback, Setup en Custom. Fotografische instellingen zijn vlot bereikbaar via een combinatie van knopjes en draaiwieltjes vooraan en achteraan. U moet wel leren welk wieltje waarvoor dient; zo gebruikt u het voorste om de beeldkwaliteit in te stellen (RAW, TIFF, Fine, Normal of Basic) en het achterste om het beeldformaat te kiezen. De D100 bewaart zijn opnames als JPEG, TIFF of RAW (Nikon Electronic Image Format of NEF). Met het meegeleverde Nikon View kunt u de helderheid en witbalans van NEF-bestanden aanpassen. Maar om alle mogelijkheden om helderheid, contrast en diverse kleureigenschappen bij te stellen, hebt u Nikon Capture 3 nodig.
Working...
X