Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Lowepro Fototas - Photo Sport 300AW - als nieuw

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Ander Merk ] Lowepro Fototas - Photo Sport 300AW - als nieuw

    lichtgewicht, stabiele en ergonomische fotorugzak voor wandelingen en avontuurlijke hikes of jogs. Kan volledig vastgegespt worden. Met regenhoes en plaats voor camelbak/waterzak. Makkelijk bereikbaar fotocompartiment, met plek voor systeemcamera of DSRL + extra lens/accu/batterijen/accessoires. Ook ruimte voor statief.

    Is iets minder dan twee jaar oud (in maart 2016 aangekocht), amper gebruikt en in perfecte staat. Huidige nieuwprijs is 159 EUR (Foto Konijnenberg, bol.com etc).
    Aankoopbewijs kan worden meegeleverd. Ophalen te Antwerpen, eventueel kan ook in Mechelen of Brussel. Verzending mogelijk. Richtprijs= 100 EUR.

    -> https://www.lowepro.com/us-en/photo-...k-lp36890-pww/


    ----

    MEER INFO:


    Binnenmaat (b x h x d): 223 x 210 x 90 mm
    Buitenmaat (b x h x d): 560 x 270 x 240 mm
    Spatwaterdicht
    Inclusief regenhoes
    1543 gram

    Lowepro Photo Sport BP 300AW II Black camerarugzak
    De robuuste Lowepro Photo Sport BP 300 AW is een camerarugzak voor actieve fotografen. Dit is een volwaardige camerarugzak voor iedereen die tijdens het klimmen, mountainbiken, snowboarden of hiken wil kunnen fotograferen maar ook ruimte nodig heeft voor persoonlijke spullen. Een ruime, comfortabele en snel toegankelijke fotorugzak voor avontuurlijke fotografen die willen genieten van hun sport en ook de omgeving willen vastleggen met hun camera.

    Volledig afgestemd op fotografen
    De Photo Sport 300 AW II fotorugzak is volledig afgestemd op actieve fotografen. De fototas heeft twee zeer ruime compartimenten voor alles wat je maar mee wilt nemen tijdens je tocht. Uiteraard zijn er ook volop extra vakjes aanwezig voor kleine spullen zoals een zonnebril of een mobieltje. In de brede heupriem zijn bijvoorbeeld extra vakken met ritssluiting aangebracht en bovenin kun je in de grote bergruimte allerhande persoonlijke spullen kwijt. Onderin de rugzak is een veilig fotovak aangebracht. Dit UltraCinch cameravak is een van de belangrijkste kenmerken van deze fototas. Dit speciale fotovak kun je met behulp van een strap namelijk van buitenaf strakker om je fotospullen trekken zodat de apparatuur niet heen en weer schudt tijdens het bewegen. Een lekker veilig idee bij het beoefenen van extreme sporten!

    Veilig UltraCinch cameravak
    In het speciale UltraCinch cameravak is ruimte voor een professionele dslr-camera met objectief en een flitser of extra objectief, bijvoorbeeld een 70-200mm. Heel handig is de razendsnelle toegang tot het cameracompartiment aan de zijkant van deze fotorugzak, zodat je geen foto meer hoeft te missen. De Photo Sport 300AW II camerarugzak biedt ruimte aan een optionele waterzak in een speciaal vak, waarbij een intern geleidesysteem ervoor zorgt dat alles mooi weggewerkt is en onhandig loshangende slangen voorkomt.

    Camerarugzak met ActivZone rugpand
    De Photo Sport 300AW II fotorugzak is zeer comfortabel dankzij verstelbare schouderbanden en een brede heupriem. Die maken het mogelijk de perfecte draagpositie te realiseren. Het gegoten, ademende ActivZone rugpand biedt daarbij extra steun op de juiste plaatsen. Een grote hoeveelheid compressieriemen maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een compact statief of een jas aan de rugzak te bevestigen. Alle sluitingen, gespen en draagogen zijn uitgevoerd in metaal, wat een zeer degelijke en veilige rugzak oplevert. De All Weather regenhoes beschermt je spullen tegen de elementen. Deze degelijke camerarugzak is leverbaar in de kleuren blauw en zwart.

    Marktleider in cameratassen en camerarugzakken
    Sinds oprichter Greg Lowe ruim 40 jaar geleden als eerste zijn rugzak voorzag van een beschermend camera-interieur, is het merk Lowepro populair geworden bij fotografen over de hele wereld. Het is uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van cameratassen en camerarugzakken. Lowepro biedt draagoplossingen in alle soorten en maten. Hardcases of zachte buidels, toploaders of schoudertassen, slingbags of rugzakken: het maakt niet uit. Of je nu op zoek bent naar bescherming voor een compactcamera, een dslr of een verrekijker; Lowepro staat voor duurzaamheid, degelijkheid, kwaliteit en comfort.
Working...
X