Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Godox X Pro-C transmitter (Canon) ==> VERKOCHT

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Godox X Pro-C transmitter (Canon) ==> VERKOCHT

    Is in perfecte staat, weinig gebruikt. Mag weg wegens overstap naar Nikon.
    Kan firmware upgrades krijgen via USB-poort. Werkt op 2xAA batterij.

    Je kan deze gebruiken icm de Godox X Pro receiver die ik tevens te koop heb: https://forum.belgiumdigital.com/f11...on-584170.html

    Kan verzonden worden via BPost (6 Euro)

    Vraagprijs: 60 Euro of een goed bod. VERKOCHT

    Staat ook op 2dehands.be: https://www.2dehands.be/a/audio-tv-e...ter-canon.html


    Beschrijving:

    De Godox X Pro transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Canon camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.
    De Godox X Pro is gemakkelijk te bedienen met de vijf groepsknoppen en vier functieknoppen. Je stelt het zoombereik per groep afzonderlijk in. Daarnaast is de trigger voorzien van diverse handige functies zoals High Speed Sync, Flash Exposure lock en zoomcontrole. Wanneer je de transmitter uitzet worden de laatstgebruikte instellingen automatisch opgeslagen. De diverse instellingen zijn gemakkelijk af te lezen van het grote verlichte display. Het display biedt volledige grafische weergave van vijf groepen tegelijk.
    Last edited by dleemans; 28 december 2020, 16:34.
    David Leemans
    Nikon D7000-D600-D610 | Gallery | Flickr
Working...
X