Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

CANON EOS 5D MARK II + CANON LENS EF 24-105 mm 1.4 L IS USM BULK + SIGMA LENS 150 mm

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Canon ] CANON EOS 5D MARK II + CANON LENS EF 24-105 mm 1.4 L IS USM BULK + SIGMA LENS 150 mm

    CANON EOS 5D MARK II + CANON LENS EF 24-105 mm 1.4 L IS USM BULK + SIGMA LENS 150 mm 2,8 APO MACRO DG HSM OPTICAL STABILIZER

    NIEUWPRIJS ALLES SAMEN 3408 EURO - VERKOOPPRIJS 2500 EURO !!!

    SLECHTS ENKELE MALEN GEBRUIKT EN IN PERFECTE STAAT IN DE ORIGINELE VERPAKKING

    Eventueel op te sturen maar bij voorkeur af te halen

    Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105mm L IS USM Bulk

    Voor maximale creatieve fotovrijheid is de EOS 5D Mark II uitgevoerd met een volbeeld CMOS sensor (36mm x 24mm). Ervaar via de grote, heldere zoeker zonder afsnijding of vergrotingseffecten zelf wat groothoekfotografie is.

    De opnieuw ontworpen pixels genereren minimale beeldruis en de 21,1 Megapixel resolutie overtreft de eisen van toonaangevende foto-agentschappen.

    Kenmerken:
    21,1MP volbeeld CMOS sensor (Full-frame)
    DIGIC 4 processor
    ISO bereik uitbreidbaar tot 25600
    Full HD (1080, 30 bps) videoregistratie
    Hoge resolutie 3,0" VGA LCD-scherm met Live View
    3,9 bps JPEG opnamen tot capaciteit van geheugenkaart is bereikt
    9-punts AF + 6 AF hulppunten
    Body van magnesiumlegering

    21.1 Megapixel volbeeld CMOS sensor
    Voor maximale creatieve fotovrijheid is de EOS 5D Mark II uitgevoerd met een volbeeld CMOS sensor (36mm x 24mm). Ervaar via de grote, heldere zoeker zonder afsnijding of vergrotingseffecten zelf wat groothoekfotografie is. De opnieuw ontworpen pixels genereren minimale beeldruis en de 21,1 Megapixel resolutie overtreft de eisen van toonaangevende foto-agentschappen.

    DIGIC 4
    De Canon DIGIC 4 werkt samen met de EOS 5D Mark II’s beeldsensor om kleuren en subtiele tintgradaties optimaal weer te geven. DIGIC 4 zorgt daarnaast voor ongekend snel opstarten en maakt Gezichtsdetectie AF in de Live View mode plus HD videoregistratie mogelijk.

    Hoge ISO waarden
    Voor fotografie uit de losse hand bij weinig omgevingslicht biedt de EOS 5D Mark II ISO waarden tot maximaal 6400. En in donkere omgevingen waar het gebruik van een flitser ongewenst is, kan deze waarde worden uitgebreid tot maar liefst ISO 25600.

    Full HD videoregistratie
    De EOS 5D Mark II vult perfecte digitale fotografie aan met Full HD (1080) videoregistratie. Gebruikers kunnen zelfs videobeelden opnemen op een geheugenkaart terwijl ook digitale fotografie mogelijk blijft. Een HDMI aansluiting maakt HD weergave van de foto’s en opnamen op een HDTV mogelijk.

    3,0" Hoge resolutie LCD
    Het 3,0" Clear View LCD-scherm heeft een resolutie van 920.000 beeldpunten, een grote kijkhoek en een tweevoudige coating om reflecties te voorkomen - alles voor haarscherpe weergave onder uiteenlopende omstandigheden. Live View toont de beelden real-time op het LCD en biedt drie mogelijkheden voor automatische scherpstelling: Quick AF, Live AF en Face Detection Live AF. Deze laatste richt zich op de gezichten die binnen het beeldveld zijn gesignaleerd.

    Maximaal 3,9 beelden per seconde
    De EOS 5D Mark II stelt fotografen in staat continu-opnamen te maken met een snelheid van 3,9 beelden per seconde. Bij fotografie van JPEG beelden naar een UDMA kaart wordt het maximum van de reeks uitsluitend beperkt door de capaciteit van de kaart.

    9-punts AF + 6 AF hulppunten
    De nauwkeurige automatische scherpstelling wordt gegarandeerd door het Canon AF systeem dat gebruik maakt van 9 te kiezen AF-punten en 6 AF hulppunten.

    EOS geïntegreerd reinigingssysteem
    Het ingebouwde Canon systeem om stof te voorkomen, gebruikt drie manieren om de camera tegen de effecten van stof te beschermen: reductie van stofvorming binnen de camera zelf, een reinigingsmechanisme voor het reinigen van de sensor en de mogelijkheid om hardnekkige stofvlekjes digitaal te verwijderen met de meegeleverde Digital Photo Professional software.

    Duurzaam, compact ontwerp
    Met een body die is vervaardigd van magnesiumlegering, stof- en waterbestendige afdichtingen plus een sluiter die is ontworpen voor 150.000 cycli, is de EOS 5D Mark II perfect voor zowel op locatie als in de studio.

    Inhoud van de verpakking:
    Canon EOS 5D Mark II
    Canon EF 24-105mm f/4.0 L IS USM Bulk
    Oplaadbare Li-ion accu LP-E6
    USB-Kabel
    LC-E6E Acculader
    Software CD (met o.a. Canon Digital Solution Disk)
    Draagriem
    Nederlandstalige handleiding (verkorte in boekvorm, uitgebreid op CD-Rom)

    Let op! Een BULK versie is een objectief die uit een bestaande kit is gehaald. De lens wordt geleverd in een witte doos of in beschermfolie. Verder is het objectief exact hetzelfde als een retail (niet bulk versie) inclusief de daarbij behorende garantievoorwaarden.

    __________________________________________________ _______________

    Sigma 150mm F2.8 IF EX DG OS HSM APO Canon

    Super lichtsterke 150mm F2.8 IF EX DG OS HSM Macro objectief, uniek in zijn klasse
    Het Sigma 150mm Macro F2.8 IF EX DG OS HSM objectief is de opvolger van de Sigma 150mm F 2.8 EX DG Macro. Dit objectief beschikt over een groot diafragma over het hele bereik en Sigma's Optical Stabiliser functie (OS) waarmee 4 stops winst behaald kan worden. Verder beschikt dit objectief over een vernieuwd optisch design.

    Het ontwerp van dit objectief is voorzien van een inwendig scherpstelsysteem. Verder beschikt het objectief over twee "FLD" ("F" Low Dispersion) glas elementen die de eigenschappen hebben van fluoriet glas en drie SLD (Special Low Dispersion) glas elementen zorgen voor een uitstekende correctie van de axiale chromatische aberratie. Het objectief stelt scherp door middel van het verplaatsen van de achterste lensgroep (Rear Focus) wat afwijkingen tijdens de scherpstelling voorkomt en zorgt voor optimale optische prestaties over het gehele scherpstel- en zoombereik.

    Sigma's SML (Super Multi Layer) lenscoating zorgt er voor dat inwendige reflecties en spookbeelden maximaal worden onderdrukt en zorgt tevens voor een neutrale kleurweergave. Verder zorgt de HSM (Hyper Sonic Motor) voor een stille en snelle autofocus. Dankzij de slipkoppeling is het zeer eenvoudig de scherpstelling handmatig te corrigeren. Verder heeft dit objectief een nieuwe finishing.

    Dit objectief beschikt over een diafragma met 9 lamellen wat zorgt voor gedetailleerde en scherpe opnamen. Het is ook mogelijk om dit objectief met de optionele Sigma APO Tele Converters te gebruiken.
    Nikon D750 + Nikkor 14-24mm F2,8 + Nikkor 24-70mm F2,8 + Sigma 150mm Macro 2,8 + Flits SB 5000
Working...
X