Beste Belgiumdigital-leden,

Zoals een aantal van jullie al hebben gemerkt is er een fout geslopen in de verlengingen van Shoot-abonnementen voor Belgiumdigital-leden. Sommige leden kregen eerst een aantal nummers dubbel, waarna ze vervolgens een betalingsuitnodiging voor de verlenging van een abonnement van Abonnementenland kregen.

Dit had de volgende oorzaak: De nieuwe abonnementen van Belgiumdigital-leden voor 2019 waren wel opgestart, maar zodra er een miniem verschil zat in een adres uit 2018 en 2019 werd het gezien als een compleet nieuw abonnement en werd het oude abonnement niet stopgezet. Dit zorgde voor de volgende twee zaken:

1. Er liepen twee abonnementen tegelijk dus er werden ook twee nummers naar één adres gestuurd.
2. De “oude” abonnementen uit 2018 verliepen onlangs en kwamen in de vernieuwingscyclus terecht. Dit zorgde voor de betalingsuitnodigingen die een aantal van jullie ontvingen.

Wat nu?
Het probleem is inmiddels verholpen en de dubbele abonnementen zijn uit de systemen gehaald. Ontving je eerder twee nummers of een betalingsuitnodiging? Dan hoef je nu niets te doen. Je mag de betalingsuitnodiging dus ook negeren als je in 2019 lid bent van Belgiumdigital.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je altijd contact opnemen met ons via abonnementen@minoc.com. Voor andere vragen over abonnementen kan je terecht bij Abonnementenland: klantenservice@abonnementenland.be.

Onze excuses voor het ongemak.

Hierbij alvast de cover van Shoot 71, die rond 23 april (hopelijk maar één keer) in jullie brievenbus ligt:Veel leesplezier!

Shoot