Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Zondag 18 november 2012 - Fotosalon ISO400 - Lommel

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Zondag 18 november 2012 - Fotosalon ISO400 - Lommel

    Op zondag 18 november organiseert de Lommelse fotoclub ISO400 een groot fotosalon. Het eerste deel van de tentoonstelling bevat een reeks prachtige beelden gemaakt in Lommel door veel Limburgse fotografen die deelnamen aan de 42e fototocht van het VLF. Het tweede deel van de tentoonstelling bevat eigen werken van de 25 clubleden waarbij zowel grootformaat foto's als enkele knappe digitale presentaties getoond zullen worden. Om 11u, 15u en 17u zijn er bovendien nog speciale projecties .

    De fototocht van het VLF, de overkoepelende vereniging van de Limburgse fotoclubs, wordt elk jaar door een andere Limburgse club georganiseerd. Dit jaar kreeg ISO400 uit Lommel deze kans. Op twee dagen in juni werd er een uitgestippelde route langs de mooiste plaatsen van Lommel georganiseerd en bijna 120 fotograferen namen daaraan deel. Na de fototocht volgde ook een bijhorende fotowedstrijd en de allermooiste werken worden nu op de tentoonstelling getoond.

    De gepassioneerde leden van fotoclub ISO400 houden zich bezig met fotografie en fotobewerking in al haar vormen (model, reis, evenement, landschap, natuur, macro, zwart-wit, …). Ze komen om de 14 dagen samen voor presentaties, workshops, uitstappen, wedstrijden, … en om de twee jaar stellen zij hun beste foto's voor aan het grote publiek.

    De inkom van het fotosalon is gratis en toegankelijk op zondag van 10u tot 20u in zaal Klosterhof, Oude Diestersebaan 1 in Lommel. Meer informatie over fotoclub ISO400, de VLF fototocht en het fotosalon kan je terugvinden op http://www.iso400.be
    Follow me on neonpxl.com
Working...
X