Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Shootdag - Power of Ballet - 20 november 2022 - Leuven

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Shootdag - Power of Ballet - 20 november 2022 - Leuven

    There are no words. Only the movement, and the pointe is made.
    ‘Power of Ballet’: een reis langs krachtige en tegelijk fragile balletposes, gecombineerd met elegante fashion. Een fragile ‘pas de bourrée’ in een robuuste omgeving. Contrasten. Net dat tikkeltje anders.

    20 November 2022 - Leuven


    Modellen
    3 modellen. Paulien Broens, Helena Vandecasteele en Yamuna Huygen.

    Paulien B.

    – Paulien woont in Duitsland en komt voor ‘Power of Ballet’ naar België. Een uitgelezen kans om met dit internationale model te werken.
    Instagram

    Helena Vandecasteele

    Instagram

    Yamuna Huygen

    Instagram

    Styling
    Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Unieke ballerinajurken met een special touch. Afgewisseld met elegante fashion. Zo kan je mooie dansposes, maar ook portretten vastleggen. Je fotografeert de modellen in verschillende settings. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.


    Werking
    Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, werk je in een groep van 3 à 4 fotografen per model. Je zal alle 3 de modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3 u fotograferen in groep.

    Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

    Locatie

    Hal 5 is een zeer ruime locatie op wandelafstand van het station Leuven. Je kan ook parkeren op de ruime parking. We werken in de 'grote zaal'.


    Info, foto's en inschrijven via deze link.
    20 november 2022 - Power of Ballet
Working...
X