Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Route Des blés D'or

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Route Des blés D'or

    Vandaag hebben we met de motor een ritje gedaan in de streek rond Waremme en Hannut. Ik heb er spijt van dat we alleen maar gestopt zijn om te eten en te drinken, want de landschappen, boerderijen en kastelen zijn echt de moeite waard om te fotograferen. Ik zal daar binnenkort nog eens op mijn eentje moeten rondrijden, zodat ik overal kan stoppen waar ik zelf wil, om foto's te maken. Op sommige velden stond een soort graan met allemaal blauwe bloemetjes, die nog net niet volledig open waren, dus volgende week zal het daar nog mooier zijn. (spijtig genoeg heb ik volgend weekend geen tijd)
    Het is een heel rustige streek, met weinig verkeer, en de route is met bordjes aangeduid. Op 1 plaats hebben we wel moeten zoeken, want daar waren een paar bordjes weg.

    Ik heb de route ondertussen ook nog gevonden op http://users.pandora.be/heggestoempers/FietsRoutes/routedesblesdor.htm . Als je die op A4-formaat uitprint is die redelijk leesbaar, zodat je een beginpunt kan vinden. En als je dan de weg kwijt bent kan je ook de route terugvinden
    http://barthuysmans.smugmug.com/
    BD0338BE
Working...
X