Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Photo View 2013: neem nu deel! (deadline 1 december)

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Photo View 2013: neem nu deel! (deadline 1 december)

    Met de rondreizende expo ‘Photo View’ zetten we fotoreeksen met een ziel in de kijker. De geselecteerde reeksen vertellen steeds boeiende verhalen, vragen vaak meer dan een vlugge oogopslag, doen nadenken over fotografie, wijken af van de traditionele manier van omgaan met onderwerpen. Het Centrum voor Beeldexpressie nodigt daarom graag alle fotografen uit om Photo View 2013 te stofferen met verrijkende, vernieuwende, boeiende, verrassende en vooral eigenzinnige fotoreeksen! Neem nu deel!

    De geselecteerde fotografen houden van experimenteren, zoeken nieuwe uitingsvormen en ontwikkelen een eigen visie. Ze gaan op een creatieve manier om met soms traditionele onderwerpen. Het Centrum voor Beeldexpressie weet dat experiment, engagement, vernieuwing en visie cruciaal zijn in het werk van veel fotografen.
    We brengen Photo View bewust als rondreizende expo, omdat wij het belangrijk vinden dat ook het grote publiek kennis maakt met deze vernieuwing. Onafhankelijke en bekwame juryleden (dit jaar Leen Brands, Alain Van Haver en Joke Van Mieghem), vakmensen met een gefundeerde kijk op beeldtaal, garanderen een kwaliteitsvolle en deskundige selectie.

    Het Centrum voor Beeldexpressie nodigt daarom graag alle fotografen uit om Photo View 2013 te stofferen met verrijkende, vernieuwende, boeiende, verrassende en vooral eigenzinnige fotoreeksen!

    Info, reglement en inschrijvingsformulier:
    Zie http://www.beeldexpressie.be/index.php?onderdeel=5485
    Opgelet: Deelname is voorbehouden aan leden van het Centrum voor Beeldexpressie!

    Contactpersoon:
    Centrum voor Beeldexpressie
    Vorstermanstraat 7 bus 1.5
    2000 Antwerpen
    info@beeldexpressie.be of 03 289 12 00

    Uiterste inzenddatum:
    1 december 2012
    Ben je in je vrije tijd bezig met fotografie, film of multimedia, of kriebelen je vingers om eraan te beginnen? Dan is het Centrum voor Beeldexpressie je aanspreekpunt! Surf voor meer info naar www.beeldexpressie.be
Working...
X