Wandelend door een bloemenveld. Diep ademhalen en daar is die heerlijk intense bloemengeur die je even meevoert naar een vredige plaats. Ze geven blijdschap en troost. In alle culturen. Van cactusbloemen uit het wilde Westen tot papyrusbloemen in Egypte of tulpen in Turkije.

Reis jij met ons mee door de tijd langs verschillende culturen?


Modellen
– 2 ervaren modellen:
Margaux Deckers:
https://www.margauxdeckers.com/

Maureen De Bois
https://www.instagram.com/maureen_boh/

Mua
Alicja Makeup


Werking
Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 2 à 3 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3u fotograferen in groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voorzien wij een derde model indien nodig.

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

Styling en concept
Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Bloemen staan centraal. De outfits zijn speciale jurken (zie voorbeeldfoto’s). Je fotografeert de modellen in verschillende settings: tussen bloemenstruiken, maar ook in een western en Oosters decor. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.


Locatie
We shooten op een unieke locatie in Oost-Vlaanderen. Op vraag van de eigenaar geven we voorlopig nog geen verdere details. Kort voor aanvang van de shootdag, sturen wij je verdere details door.

Prijs
160 euro
Alles inbegrepen

info, foto's en inschrijven:
http://www.wartibo-bedressed.be/28-a...loral-culture/